Bijgewerkt: 9 december 2022

Allemaal dieren tijdens de voorjaarsvakantie van 2020 in het Amstelveens Poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
16-02-2020

Op zaterdag 22 februari 2020 om 15:30 spelen Kees en Koos hun afscheidsvoorstelling: 'Nee-eend' (2+) voor iedereen vanaf twee jaar in het Amstelveens Poppentheater. NEE-EEND is een vrolijke peutervoorstelling, waarin meegespeeld mag worden. Er zijn liedjes over je vervelen en er wordt geknuffeld met de donderwolk. Geïnspireerd door het bekroonde prentenboek van 2020 'Moppereend'. Na hun succesvolle peutervoorstellingen  ‘Aardig Molletje’, ‘Blij Visje’ en ‘Drakentongetje’ die bij ons zowel binnen als buiten in het Broersepark zijn gespeeld, spelen zij nu bij ons hun allerlaatste voorstelling. Mis het niet.

Foto Amstelveen
(Foto Anja Robertus - 2020)

Bibi mag van haar moeder rondkijken in Danie's Dolle Dierenwinkel. De oude Danie laat haar zijn verzameling dieren zien.Daar zitten hele bijzondere tussen: mijnheer Piep de reuzenrat, Ella de dansende vogel en Dwiggy het dweilmonster


Op zondag 23 februari 2020 om 10:30 is 'Danie’s Dolle Dierenwinkel' te zien door Scratch Marionetten. (2+). Bibi mag van haar moeder rondkijken in Danie’s Dierenwinkel. De oude Danie laat zijn verzameling dieren zien. Daar zitten hele bijzondere tussen: meneer Piep de reuzenrat, Ella de dansende vogel en Dwiggy het dweilmonster. Toegangsprijs bij alle voorstellingen per kaartje: € 9. Reserveren kan via www.amstelveenspoppentheater.nl; info@amstelveenspoppentheater.nl  of via 020-6450439Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.