Bijgewerkt: 24 maart 2023

Amstelland Bibliotheken gecertificeerd

Nieuws -> Informatief

Bron: Amstelland Bibliotheken
16-12-2008

Directeur Els Verhagen heeft donderdag 11 december 2008 tijdens de Ledenvergadering van de Vereniging Openbare Bibliotheken (VOB) het certificaat voor Amstelland Bibliotheken in ontvangst genomen.

Bibliotheek  Amstelveen
(Amstelland Bibliotheken - 2008)

De bibliotheekdirecteuren met de certificaten


De bibliotheek voldoet aan de kwaliteitseisen die de Vereniging van Nederlandse Gemeenten en de VOB stellen aan openbare bibliotheken. Er zijn duidelijke normen voor de certificering vastgesteld. Tijdens het onderzoek in november is gebleken dat Amstelland Bibliotheken voldoet aan de eisen om binnen het landelijke netwerk van openbare bibliotheken goed  te functioneren. Zo vervult Amstelland Bibliotheken een herkenbare rol als partner van de gemeenten op het terrein van cultuur, educatie en informatie. Amstelland Bibliotheken besteedt meer dan de landelijke norm aan opleiding en ontwikkeling van het personeel. Ook wordt elke vier jaar een klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd.

Bibliotheek  Amstelveen
(Amstelland Bibliotheken - 2008)

Het certificatie document van de Amstelland Bibliotheken


Gezien het feit dat Amstelland Bibliotheken per 1 januari 2008 is ontstaan uit een fusie van de bibliotheken van Aalsmeer, Amstelveen en Uithoorn is de certificering een mooie prestatie.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.