Bijgewerkt: 3 december 2021

Amstelveen, de groene gemeente

Nieuws -> Cardanus

Bron: Stichting Cardanus
30-10-2011

Afgelopen zaterdag op 29 oktober 2011, heeft de jaarlijkse tuinendag van De Ronde Tafel i.s.m. de Buurthulpdienst van Cardanus plaats gevonden. Zoals verwacht, was het wederom een succes. Zelfs het weer werkte mee. Vele tuinen van oudere Amstelveners zijn dan ook gefatsoeneerd en winterklaar gemaakt. Gewoon gratis en omdat het nodig is.

tuindag Amstelveen
(Foto Cardanus - 2011)

Tuindag 2011


tuindag Amstelveen
(Foto Cardanus - 2011)

Tuindag 2011


Dit werk is gedaan door de leden van De Ronde Tafel Amstelveen, 2 heuse hoveniers (Leo Noordman en Eli Brouwer) en 2 onvermoeibare vrijwilligers van Cardanus. En, als toegift heeft Paul Jongerius van Life & Garden aan de Handweg, om gaten in de perken en borders op te vullen, winterharde violen gedoneerd.

tuindag Amstelveen
(Foto Cardanus - 2011)

Tuindag 2011


tuindag Amstelveen
(Foto Cardanus - 2011)

Tuindag 2011


 De Ronde Tafel Amstelveen doet dit jaarlijks als gezamenlijke doedag voor de leden en als service aan Amstelveen en oudere Amstelveners die wat moeite hebben hun tuin op orde te houden. De Buurthulpdienst van Cardanus doet de coördinatie met hulp van één van de wel 150 vrijwilligers. Mensen die voor de tuinhulp in aanmerking kwamen, konden bellen en dit jaar zijn alle aanvragen nog eens gehonoreerd ook.

Mensen die volgend jaar ook willen meehelpen, kunnen zich nu al opgeven als vrijwilliger bij Cardanus, want hoe meer mensen wij blij kunnen maken, hoe meer bestaansrecht de Buurthulpdienst heeft. Ook na deze tuinendag blijven de aanvragen voor hulp binnenstromen en is elke hulp, in welke vorm dan ook, een aanwinst.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS