Bijgewerkt: 25 juli 2024

Amstelveen en Touwen slaan handen ineen rondom toekomst Cobra Museum

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
13-09-2023

Op initiatief van de gemeente Amstelveen heeft op woensdagmiddag 13 september 2023 een gesprek plaatsgevonden met de heer Marius Touwen, financier van het Cobra Museum, en de wethouders Herbert Raat (Kunst en Cultuur) en Adam Elzakalai (Financiën).

Foto Amstelveen
(Foto Gemeente Amstelveen - 2023)

Herbert Raat (VVD) wethouder Kunst en Cultuur met de heer Marius Touwen, financier van het Cobra Museum in Amstelveen voor restaurant WineKitchen at Sea in het Oude Dorp op 13 september 2023

Uit dit positief verlopen gesprek is naar voren gekomen dat de gemeente in samenwerking met de heer Touwen en de heer Stefan van Raay aan de slag gaat met een gedegen plan van aanpak voor de toekomst van het Cobra Museum.

Dit plan moet 4de kwartaal gereed zijn. Als input voor het plan worden op korte termijn gesprekken georganiseerd met betrokkenen, een aantal onafhankelijke kunstexperts en ondernemers. Dit moet uiteindelijk leiden tot een toekomstbestendig plan dat gedragen wordt door de gemeenteraad, het college van B en W Amstelveen en het Cobra Museum.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.