Bijgewerkt: 23 maart 2023

Amstelveens Poppentheater opent seizoen met Floddertje en Villa Kakelbont

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
21-09-2013

Op zaterdag 28 september 2013 brengt Wijnand Stomp met Floddertje de eerste voorstelling van het nieuwe theaterseizoen in het Amstelveens Poppentheater. Deze voorstelling is inmiddels uitverkocht.

Op zondag 29 september brengt Theater Gnaffel, een van Nederlands beste poppentheatergezelschappen, ‘Villa Kakelbont’. Deze voorstelling voor iedereen vanaf 6 jaar wordt gespeeld door Jeannie Charlene en Rogier van Erkel.

‘Villa Kakelbont’ is een hilarische en soms ook gevoelige vertelling over een stoere meid met een eigen wil die zelf haar pad kiest. Met bizarre ontmoetingen en de warmte van een goed gezongen brutaal lied.

Kakelbont Amstelveen
(Bron Amstelveens Poppentheater - 2013)

Een hilarische en soms ook gevoelige vertelling over een stoere meid met een eigen wil die zelf haar pad kiest. Met bizarre ontmoetingen en de warmte van een goed gezongen brutaal lied in Villa Kakelbont


Lotti springt op een stormachtige zomeravond uit haar slaapkamerraam en laat haar ouders in hun sop gaarkoken. Eigenwijs en vastberaden speurt ze naar een huis, waarin ze precies past. Haar avontuurlijke reis voert langs drie zingende motten met een gevaarlijke en briljante circusact, een mysterieuze vrouw met rode vlechten in een oud hotel en twee koekenbakkers met lange vingers. Lotti ontdekt, dat ze soms niet ver hoeft te zoeken om thuis te zijn.

Live muziek, fysiek theater, poppen, humor en speelsheid.

Toegangsprijs: € 8,00. Aanvang beide voorstellingsdagen; 14.30 uur. Telefonisch reserveren kan op dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 14.00 uur via 020-6450439 of via www.amstelveenspoppentheater.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.