Bijgewerkt: 26 november 2022

Amstelveens stel won 4000 euro bij Primafoon

Nieuws -> Informatief

Bron: KPNCC COM Projectmanagement
16-05-2007

Lennard en Jolanda van den Heuvel uit Amstelveen hebben afgelopen vrijdag 11 mei 2007 een reischeque ter waarde van 3000 euro en 1000 euro zakgeld in ontvangst genomen in de winkel van KPN Primafoon te Amstelveen.

Met hun slagzin "Ik ga altijd naar Primafoon omdat de service, kwaliteit en het uitgebreide assortiment het visitekaartje is van deze wereldtent" wonnen zij de 1ste prijs met de "Ladies-actie' die afgelopen maand in KPN Primafoon liep. De andere winnaars zijn ook in het zonnetje gezet met prachtige prijzen waaronder vijf complete make-overs voor twee personen en een Thermen & Beauty Group arrangement.

vd HeuvelAmstelveen
(KPN - 2007)

Lennard van den Heuvel ontvangt en reischeque t.w.v. 3000 euro en 1000 euro zakgeldKPN Primafoon stond begin dit jaar geheel in het teken van de LadiesWeken. KPN Primafoon wilde daarmee het doorgaans technische mobiele assortiment vrouwtoegankelijker maken. Dat was niet alleen te zien aan het op vrouwen toegespitste toestelaanbod maar ook aan de zeer bijzondere accessoires, zoals trendy draadloze headsets met bijpassende tasjes en sieraden.

Ter ondersteuning van de LadiesWeken vond op 27 januari  in KPN Primafoon Utrecht de eerste catwalkshow voor mobiele telefoons in Nederland plaats. Als special guests liepen 4 dames van het Nederlandse hockeyteam mee op de catwalk. De presentatie was in handen van Fatima de Moreira de Melo, aanvoerster van de hockeydames.

Naast de allernieuwste ladyphones mobiele telefoonaccessoires showden de modellen het hippe en trendy (underwear)merk Pussy DeLuxe. KPN Primafoon speelde met de LadiesWeken in op de trend van 'de mobiele telefoon als fashion item' door te laten zien dat levens- en kledingstijl samen gaan met de nieuwste fashion trend: het mobieltje.


 Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.