Bijgewerkt: 15 juni 2024

Amstelveense Rohani speelt in Anastasia de musical

Nieuws -> Informatief

Bron: Fanwork.nl
07-09-2012

Rohani de Pont uit Amstelveen speelt 21 keer in Anastasia de musical. In december 2011 deden 450 jongeren uit heel Nederland auditie voor Anastasia de musical. Slechts 30 jongeren tussen de 13 en 21 jaar werden geselecteerd.

De talenten krijgen iedere week 6 uur les van bekenden uit het vak, zoals André van Hest (o.a. Ciske de Rat en Jesus Christ Superstar), Bente van den Brand (o.a. Tarzan, Mega Mindy en JADE) en Regi Severins (o.a. Fame, Footloose, Grease). De lessen worden gegeven in de Frank Sanders Akademie in Amsterdam. Zaterdag 15 september is de première in het Fulcotheater in IJsselstein en op 20 oktober wordt er opgetreden in De Meerse in Hoofddorp. Meer informatie over de musical is te verkrijgen via www.fanwork.nl/anastasia  of via 030 - 686 69 11.

Rohani Amstelveen
(Foto Andy Doornhein - 2012)

Rohani de Pont en Fien in de musical Anastasia


Mooie prinsessen en serieuze Russen

Anastasia de musical sleept je mee in een magisch verhaal en vertelt één van de grootste mysteries van de 20e eeuw! Een prinses die verdween zonder een spoor na te laten. Na een ijzersterke Jungle Book komt FanWork Musicals dit jaar terug met Anastasia de musical. Misschien wel één van de mooiste verhalen die onze geschiedenis rijk is.

Ga mee in een avontuur van een meisje dat misschien wel een prinses is! Wordt Anastasia de troonopvolger of is Raspoetin in staat om de Romanov dynastie te stoppen? De show is geschikt voor iedereen van 3 tot 103! Mis deze magische musical niet!

De afgelopen jaren is de pers lovend geweest over FanWork Musicals; “FanWork is een echte kweekvijver voor talent”, “Het kan niet anders of we gaan nog een hoop horen van deze talenten”, “Een broeikas van komisch-, zang- en danstalent”.

Rohani de Pont is 21 jaar en is al een tijdje bezig bij FanWork in Amstelveen. In december 2011 werd ze aangenomen voor de Talent Group. In deze musical brengt Rohani ook prachtige zangstukken ten gehore. Rohani: “Ik vind de musical Anastasia zo bijzonder!

De musical Anastasia is een prachtig en meeslepend verhaal. De muziek is fantastisch en de hele cast klinkt geweldig samen! Iedereen moet komen kijken, want deze voorstelling is leuk voor iedereen! Er zitten hele mooie, gevoelige solo's in, maar ook swingende dansen en grappige scènes. De cast voelt elkaar snel aan en klinkt geweldig samen! “ Meer informatie over de musical is te verkrijgen via www.fanwork.nl/anastasia  of via 030 - 686 69 11.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.