Bijgewerkt: 25 juni 2022

Amstelveense ondernemers luiden op 9 januari het nieuwe jaar in

Nieuws -> Informatief

Bron: Ondernemersvereniging Amstelveen
24-12-2013

Op donderdag 9 januari 2014 is de Nieuwjaarssociëteit van de Ondernemersvereniging Amstelveen; dè gelegenheid voor ondernemers en voor de OA om (collega)leden en relaties persoonlijk een succesvol 2014 toe te wensen. De bijeenkomst begint om 17.30 uur en wordt gehouden bij het onlangs lid geworden Party Centre van den Adel (PCA) aan de Touwslagerij 11 in Amstelveen. Traditiegetrouw zal voorzitter Alphons Böggemann om 18.00 uur zijn nieuwjaarstoespraak houden.

Foto Amstelveen
(Foto OA - 2013)

Nieuwjaarssociëteit in januari 2013


De OA kan terugkijken op een mooi verenigingsjaar, waarin meer dan 40 ondernemers zich als nieuw lid hebben aangemeld. In 2013 organiseerde de OA meer dan 40 activiteiten. De opkomst tijdens de activiteiten was uitstekend. Naast de maandelijkse ondernemersborrels en twee algemene vergaderingen met inspirerende sprekers als Marc Linssen en Danny Mekić organiseerde de OA ook bijeenkomsten voor Young Professionals (tot 45 jaar) en op basis van persoonlijke interesses.

Zo bezocht de OA met 60 ondernemers het Rijksmuseum en de kunstcollectie van de ABN AMRO in het hoofdkantoor aan de Gustav Mahlerlaan in Amsterdam en werd er gekookt bij de Volksuniversiteit en bij Kragtwijk Catering.

Ook op sportief gebied was er voldoende aanbod; de OA werd bij de Amstelveense Drakenbootrace de winnaar in de onervaren poule, deed met twee teams mee aan de Dam tot Damloop, werd tweede bij het landelijke BizzGolftoernooi en organiseerde daarnaast vier toernooien voor haar Golfclubleden en twee voor haar OA Tennisclub. Ook 2014 belooft weer een inspirerend en actief verenigingsjaar te worden met een breed aanbod van bijeenkomsten en daarmee voldoende gelegenheid om te netwerken.

Voor meer binding tussen de ondernemers binnen het netwerk zal de OA naast ‘Maximaal Netwerken’ sessies in 2014 ook kijken, hoe zij hier tijdens de bijeenkomsten en diners een bijdrage aan kan leveren. Meer binding zal vanzelf leiden tot meer samenwerking en/of business. Naast het bieden van netwerkgelegenheden, een belangenbehartigingsfunctie en een platform voor inspiratie, informatievoorziening en kennisdeling ziet de OA dit als één van haar  belangrijkste taken.

Bent u ondernemer en wilt u een keer kennismaken met het netwerk van de Ondernemersvereniging Amstelveen, dan bent u van harte welkom bij de Nieuwjaarssociëteit op 9 januari 2014. Meer informatie over deze bijeenkomst vindt u op www.oa-amstelveen.nl. U kunt zich aanmelden via info@oa-amstelveen.nl. De OA wenst u gezellige feestdagen!Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.