Bijgewerkt: 17 augustus 2022

Angelique Schuitemaker is de nieuwe bestuurder van Brentano Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: Stichting Brentano Amstelveen
03-01-2022

De nieuwe bestuurder van de Stichting Brentano Amstelveen wordt Angelique Schuitemaker. Zij is is per 24 januari 2022 benoemd tot bestuurder Brentano Amstelveen (VVT-organisatie = Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg). Zij volgt mevrouw Lies Zuidema voorzitter Raad van Bestuur op die eind februari met pensioen gaat.

Foto Amstelveen
(Bron Stichting Brentano Amstelveen - 2022)

Angelique Schuitemaker de nieuwe voorzitter van Raad van Bestuur van de Stichting Brentano


Voorzitter Dik van Starkenburg: 'Wij danken Lies voor haar enorme betrokkenheid bij Brentano. Onder haar leiding heeft Brentano de transitie van verzorgingshuis- naar verpleeghuiszorg kunnen maken en heeft zij Brentano stevig verankerd in samenwerkingsverbanden en in de ontwikkeling van zorg en welzijn in Amstelveen. Met Angelique Schuitemaker aan boord verwachten we de volgende stappen in ontwikkeling van nieuwe woon- en zorgconcepten en goed werkgeverschap te kunnen maken.'

Angelique Schuitemaker heeft jarenlange eindverantwoordelijke ervaring in de ouderenzorg en was de afgelopen jaren directeur-bestuurder van het Institute for Positive Health, waar zij het gedachtegoed Positieve Gezondheid verder heeft gebracht. 'Ik vind het een eer dat ik samen met alle collega's van Brentano en organisaties in de regio, Brentano mag laten uitblinken als een Positief Gezonde werkgever waar de zorg op een toekomstbestendige manier wordt verleend.'Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.