Bijgewerkt: 23 juni 2024

Antiek boekenmarkt Langs de Amstel

Nieuws -> Informatief

Bron: A. Siedsma
13-08-2009

Op de prachtige locatie Langs de Amstel bij het Muziektheater is op zondag 16 augustus 2009 van 10-17 uur de Amstel Boekenmarkt met vele meters boeken Boekensnuffelaars uit de regio.

Verkade Amstelveen
(A. Siedsma - 2009)

Antiek boeken


Ook uit heel Nederland kunnen op deze zondag een grote keuze aan interessante en bijzondere boeken van ruim 100 Nederlandse antiquaren op deze markt aantreffen. Het aanbod varieert van oude kinderboeken tot poëzie, van literatuur tot strips en van boeken over sport tot geschiedenis.

Romans, naslagwerken, boekenweekgeschenken, topografische werken, architectuur, kookboeken, oude strip- en jeugdboekjes, Verkadealbums, enz. Gewoon te veel om op te noemen. Liefhebbers voor Grafiek kunnen deze zondag speciaal aan hun trekken komen, want de markt heeft dit onderwerp als speciaal thema. Een van de stands, plaatsnummer 1, ligt helemaal vol met honderden Plaatjesalbums, waaronder alle nostalgische Verkadealbums van Jac. P Thijsse.

Aan deze stand kan meegebracht verzamelwaar als albums en losse plaatjes worden geruild of getaxeerd. Ook zijn daar veel oude Schoolplaten te bewonderen. Veel boekensnuffelaars kunnen op deze boekenmarkt zeker datgene vinden, waar ze al lang naar op zoek zijn! Voor iedereen is er wel iets te vinden, van goedkoop tot prijzig, van gangbaar tot zeldzaam.

Als het weer op deze zondag ook nog wil meewerken wordt het prachtig evenement, waar veel bezoekers graag naar toe gaan. Het is daarom zeer de moeite waard om vanaf 10.00 uur op deze exclusieve boekenmarkt een kijkje te nemen. Bezoek zondag 16 augustus 2009 van 10 - 17 uur de boekenmarkt Langs de Amstel bij de Stopera te Amsterdam.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.