Bijgewerkt: 19 april 2024

Arco Groothedde wordt de nieuwe bestuurder bij woningcorporatie Eigen Haard

Nieuws -> Informatief

Bron: Woningcorporatie Eigen Haard
14-04-2023

Arco Groothedde wordt vanaf 1 mei 2023 de nieuwe bestuurder van woningcorporatie Eigen Haard. Hij werkte de laatste jaren onder andere bij het Kadaster en Translink, het bedrijf achter de OV-Chipkaart. Arco Groothedde vormt met Anke Huntjens de raad van bestuur van Eigen Haard. Ze zijn samen verantwoordelijk voor het beleid en de resultaten van Eigen Haard.

'De vraag vanuit de samenleving voor goede en betaalbare volkshuisvesting is groter dan ooit. Ik vind het geweldig en waardevol om daar met de mensen bij Eigen Haard aan te mogen werken. En samen te zorgen dat onze bewoners een fijn huis hebben, in een buurt en bij een corporatie waar zij zich thuis voelen' - zegt Groothedde.

Foto Amstelveen
(Bron Eigen Haard - 2023)

Arco Groothedde wordt vanaf 1 mei 2023 de nieuwe bestuurder van woningcorporatie Eigen Haard

Bestuurders vullen elkaar aan. 'Arco en Anke hebben veel bestuurlijke ervaring en vullen elkaar goed aan. Arco werkt al jaren op het snijvlak van de publieke en private dienstverlening. Anke kent de corporatiesector door en door en heeft veel inhoudelijke kennis. We hebben er alle vertrouwen in dat zij de komende jaren, met collega’s en samenwerkingspartners, vormgeven aan goed en betaalbaar wonen in onze regio. We willen de komende jaren flink bijbouwen, woningen verduurzamen en werken aan prettige wijken. Maar bovenal zorgen dat de belangen van huurders centraal staan en dat de dienstverlening op een hoog niveau is' - zegt Rutger Koopmans, voorzitter van de raad van commissarissen van Eigen Haard. In het collegiale bestuur heeft Groothedde de voorzittersrol.

Woongeluk voor iedereen. Woningcorporatie Eigen Haard verhuurt en beheert ongeveer 57.000 woningen in de Metropoolregio Amsterdam. Met bewoners en partners werkt de corporatie aan goede en duurzame woningen in prettige wijken en zet zich in voor het woongeluk van iedereen.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.