Bijgewerkt: 2 december 2022

Arie Boomsma presenteert nieuw humoristisch debatprogramma Larie

Nieuws -> Informatief

Bron: KRO
26-03-2015

Vanaf zondag 29 maart 2015 om 21.25 uur bij de KRO op NPO 3 Arie Boomsma presenteert nieuw humoristisch debatprogramma Larie. In het nieuwe programma Larie gaan zondagavond 29 maart (21.25 uur, NPO 3) vier cabaretiers onder leiding van presentator Arie Boomsma met elkaar in debat en slaan ze elkaar om de oren met zinnige en onzinnige argumenten. Het publiek wijst uiteindelijk de winnaar aan van deze spannende humoristische strijd.

Foto Amstelveen
(Bron KRO - 2015)

Vanaf zondag 29 maart 2015 om 21.25 uur bij de KRO op NPO 3 Arie Boomsma presenteert nieuw humoristisch debatprogramma Larie


Het koningshuis, voetbal, het weer, relaties, alles kan voorbij komen. In de eerste aflevering wordt gedebatteerd over stellingen als  ‘Er moeten in Nederland bergen komen’  ‘Vrouwen zijn beter als uitsmijter’ en ‘Nick en Simon moeten naamkaartjes krijgen’.

Zondag binden Howard Komproe en Karin Bruers de debatstrijd aan met Henry van Loon en Emilio Guzman. In latere afleveringen zullen ook Ronald Snijders, Sanne Wallis de Vries, Jan Jaap van der Wal, Dolf Jansen, Carolien Borgers, Eva Crutzen en Tex de Wit in actie komen. In Arie Boomsma’s debat-arena zullen de cabaretiers alles op alles zetten om het publiek te overtuigen van hun gelijk en mee te slepen in hun humoristische betoog. Larie is voor iedereen die hunkert naar een frisse kijk en een komisch gelijk. Larie, vanaf zondag 29 maart 2015 om 21.25 uur bij de KRO op NPO 3.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.