Bijgewerkt: 21 maart 2023

Art-house film BlacKkKlansman in de Bieb Bios

Nieuws -> Informatief

Bron: Bibliotheek Amstelveen
12-08-2019

De cyclus van de Arthouse-films in de Bibliotheek Amstelveen Stadsplein wordt op woensdag 21 augustus afgesloten met de film BlacKkKlansman. Filmliefhebbers kunnen hun lol op deze zomer in Bibliotheek Amstelveen Stadsplein. De Bibliotheek tovert een ruimte om tot pop-up filmtheater en verwelkomt iedereen die z’n woensdag wil starten met een mooie Art-house film.

Het pop-up filmtheater is nog geopend op woensdag 21 augustus 2019. Voor deze dag staat de film BlackKkKlansman op het programma. Na afloop van iedere voorstelling wordt de film kort nabesproken. Kaartjes kopen voor deze bioscoop is niet nodig want de toegang is helemaal gratis.De BiebBios is open van 11:15 uur tot ongeveer 13:00 uur afhankelijk van de duur van de film. Naast het genieten van de mooiste films is dit ook een mooie kans om andere filmliefhebbers te ontmoeten. Let wel op dat je op tijd in de Bibliotheek aanwezig bent want het aantal plaatsen is beperkt. Meer informatie over de Bieb Bios en over andere zomeractiviteiten in de Bibliotheek vind je op: https://www.debibliotheekamstelland.nl/ Locatie: Bibliotheek Amstelveen Stadsplein. Bieb Bios: Art-house films woensdag 21 augustus, van 11:15 tot 13:00 uur. Gratis toegang.

BlackKkKlansman 2018: Van de visionaire filmmaker Spike Lee komt het ongelooflijke ware verhaal van een Amerikaanse held. In het begin van de jaren zeventig wordt Ron Stallworth (John David Washington) de eerste Afrikaans-Amerikaanse detective bij de Colorado Springs Police Department. Vastbesloten om het verschil te maken, begint hij dapper aan een gevaarlijke missie: infiltreren en de Ku Klux Klan blootleggen. Hij werft een doorgewinterde collega, Flip Zimmerman (Adam Driver), in het undercoveronderzoek. Samen werken ze samen om de extremistische organisatie te ontmantelen, met als doel om een algemene aantrekkingskracht uit te oefenen op het grote publiek.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.