Bijgewerkt: 8 augustus 2022

Auteur en tuinier Alma Huisken in de Johanneskapel

Nieuws -> Kerk

Bron: Sofia Nap
30-10-2012

De Johanneskapel vervolgt de natuurserie Seizoensgebonden verhalen en gedichten op woensdag 7 november 2012. Tijdens een Hollandse maaltijd vertelt de auteur en hartstochtelijke tuinier Alma Huisken in een Tischrede uit eigen werk. Het thema van haar rede is ‘Voed de aarde en de aarde voedt jou’. Centraal staat haar nieuwste boek 'Met mest en vork'. Ook is er gelegenheid met Alma Huisken in gesprek te gaan.

Johannes Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2003)

De Johanneskapel in Amstelveen


Dit is de tweede bijeenkomst van de serie Seizoensgebonden verhalen en gedichten, een onderdeel van het project ‘(Christelijke) spiritualiteit en duurzaamheid’ van de Lutherse Johanneskapel in Amstelveen.

Schrijvers en dichters, betrokken bij natuur, landschap en spiritualiteit komen in de serie aan het woord, met een passende muzikale omlijsting of zoals op 7 november tijdens een maaltijd. De maaltijd begint om precies 18.00uur (inloop om 17.30uur) en is rond 20.00uur afgelopen. Na de maaltijd wordt er een hapje en een drankje geserveerd.

Er is gelegenheid het boek 'Met mest en vork' van Alma Huisken te kopen (€ 39,50 - alleen contante betaling mogelijk). Ook zal de auteur signeren. Toegang, inclusief maaltijd: 10 euro (richtbedrag) Locatie: Johanneskapel, Amsterdamseweg 311, Amstelveen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.