Bijgewerkt: 21 maart 2023

Autootje Broemmm en de vreemde vogel in het Amstelveens Poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
13-03-2023

In het vervolg van de succesvolle Broemmm! wordt in deze voorstelling autootje Broemmm vriendjes met vreemde vogel. Broemmm, Teun en Tijn gaan op avontuur, de wijde wereld in. Broemmm daar gaan ze en waar komen ze uit? Is het de jungle of fantasieland?Toet toet! Wakker worden slaapkop Tijn. Hupsakee aan het werk jij. Tijd om het tentje op te zetten, Maar he, wat is dat voor een vreemde vogel? O jee, ze legt een ei! Nee, nee gekke vogel, geen ei op de motorkap leggen, we zijn op reis! Teun en Tijn willen verder, maar hoe moet dat nu met die vreemde vogel en het ei?

Broemmm en de vreemde vogel is een lieve, fysieke voorstelling met livemuziek, poppentheater en veel humor. Over vriendschap en avontuur, nieuwe dingen ontdekken want vreemd is niet eng maar juist heel leuk en spannend.

Te zien op zondag 19 maart 2023 om 10.30 uur Voor iedereen vanaf 2 jaar. Toegangsprijs: € 9. Reserveren kan via www.amstelveenspoppentheater.nl, info@amstelveenspoppentheater.nl  of via 020-6450439Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.