Bijgewerkt: 21 maart 2023

Avonturenreis voor ijs in het Amstelveens Poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
02-01-2023

Broers Gio en Cipe willen op donderdag 5, vrijdag 6 en zondag 22 januari 2023 in het Amstelveens Poppentheater het lekkerste ijs van de wereld maken, voor iedereen basilicum-citroen, een toeti per tutti! Maar hoe doe je dat? Het is een muzikale rommel tot Cipe plots een idee heeft: de Noordpool! Daar is ijs genoeg!

Foto Amstelveen
(Bron IJsbeerINC - 2023)

IJsbeer Humboldt op een kleine ijsschots

Na een zware tocht komt hij, op een kleine ijsschots, IJsbeer Humboldt tegen. Humboldt weet wél hoe je ijs maakt en besluit zijn geheim voor deze ene keer te delen. De Italianen kunnen aan de slag! Maar zodra de ijsmachines beginnen te draaien wordt de ijsschots van de ijsbeer steeds kleiner en kleiner… Wat nu? Hoe gaan Gio en Cipe dit probleem oplossen? Komen jullie kijken hoe het afloopt? In TOETI staan beeldende live projecties, slapstick, maskerspel en poppentheater op het menu en aan het eind is er misschien wel echt ijs voor iedereen!

De voorstelling TOETI door IJsbeerINC is voor iedereen vanaf 4 jaar te zien op donderdag 5, vrijdag 6 en zondag 22 januari 2023. Aanvang 14.30 uur. Toegang € 9. Kaarten kunnen gereserveerd via www.amstelveenspoppentheater.nl, 020-6450439 of info@amstelveenspoppentheater.nl Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.