Bijgewerkt: 8 december 2021

BBA: Kadernota 2010 'schandelijk stuk'!

Nieuws -> Gemeente

Bron: BBA
15-06-2009

BBA (Burgerbelangen Amstelveen) is van mening dat de kadernota 2010 een schandelijk stuk is. Het stuk waarin het College van Burgemeester en Wethouders beloofde hét antwoord te geven op de financiële crisis voor Amstelveen, is vooral een onleesbaar en moeilijk te doorgronden stuk.

“Het stuk is zo opgesteld dat je moeilijk kan achterhalen wat het voor Amstelveners betekent. Bovendien worden belangrijke beslissingen vooruitgeschoven en geen concrete oplossingen geboden,” aldus fractievoorzitter Linda Roos.

Oord Amstelveen
(Amstelveenweb.com collectie - 2009)

Ruud Oord, raadslid voor BBA, Lid Algemeen bestuur en middelen, plv Burgers en Samenleving Lid Rekenkamercommissie tijdens een raadsvergadering


“BBA had een stuk verwacht waarin in ieder geval duidelijk is waar we heen willen, hoe we daar naar toe gaan en welke criteria gehanteerd worden. Aan de hand daarvan hadden keuzes voorgelegd kunnen worden, maar dit is allemaal niet het geval.

Het College van B en W heeft geen gehoor gegeven aan het uitdrukkelijke verzoek van de raad om al in de begroting van dit jaar rekening te houden met de financieel-economische crisis. Hierdoor komen de concrete voorstellen pas eind dit jaar.” zo is de conclusie van BBA’s financieel-woordvoerder Ruud Oord.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.