Bijgewerkt: 24 april 2024

Bak een taart voor de vrijheid

Nieuws -> Informatief

Bron: Amstelveen Oranje
01-05-2023

Ben jij een actieve thuisbakker? Doe dan mee met de taartenbakwedstrijd: taarten voor vrijheid. Lever jouw creatie op vrijdag 5 mei 2023 tussen 15:00 uur en 15:30 uur in op het Dorpsplein in Amstelveen. En laat je taart beoordelen door een zeer deskundige jury van Patisserie Prenger.

Foto Amstelveen
(Bron Piqsels - 2023)


Voor jong en oud. Heb jij nog een fantastisch familierecept? Krijg jij altijd complimenten op jouw verjaardagstaart? Of maakt jouw moeder de allerlekkerste appeltaart? Lever deze dan op Bevrijdingsdag in op het Dorpsplein in het Oude Dorp. Een vakkundige jury van Patisserie Prenger zal de taarten proeven en beoordelen. Kom jij in de top drie beste ‘Vrijheidsbakkers’, dan ga je met een mooie beker naar huis. Alle deelnemers krijgen sowieso een oorkonde.

Taart aanleveren. Vrijdag 5 mei 2023 tussen 15:00 uur en 15:30 uur kun je je taart inleveren in de tent op het Dorpsplein in Amstelveen. De prijsuitreiking is rond de klok van 16:15 uur. Daarna is het proeven geblazen voor iedereen met ’n kopje koffie of thee.

Meld je taart aan. Wil je meedoen aan Taarten voor Vrijheid stuur een e-mail naar taartenvoorvrijheid@gmail.com . Na aanmelding ontvang je een bevestiging en een nummer voor het inleveren van je taart. Succes met bakken!

Gezellig middag- en avondprogramma. Van 15:00 tot 18:00 uur kun je op Bevrijdingsdag in het Oude Dorp genieten van een lekker koffie en thee terras (en van de gebakken taarten), de zingende kapsters, een photobooth en swingende muziek van DJ Appelmoes. In de avond zal het programma vanaf 19:00 uur vervolgen met onder andere een vrijheidslezing, het binnenhalen van het vrijheidsvuur, optreden van musicalster Joke de Kruijf, een vrijheidswandeling en nog meer muziek van DJ Appelmoes.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.