Bijgewerkt: 25 juli 2024

Beautyproducten Victoria's Secret op Schiphol Plaza

Nieuws -> Schiphol

Bron: Amsterdam Airport Schiphol
13-11-2012

Victoria's Secret heeft op 13 november 2012 haar tweede Beauty and Accessories store geopend op Amsterdam Airport Schiphol. Iedereen die op zoek is naar bijzondere parfums, body care producten of de stijlvolle Victoria's Secret accessoires, kan vanaf nu ook terecht op Schiphol Plaza.

Bij Victoria's Secret vinden klanten een selectie van de best verkopende beautyproducten, waaronder de wereldberoemde parfums, zoals de nieuwe VS Angel, de iconische Victoria's Secret Bombshell, SLT Noire Tease, en ook de populaire VS Fantasies body care producten.

victoria Amstelveen
(Bron Schiphol Group - 2012)

De Victoria's Secret winkel op Schiphol Plaza


Voor de 'glam girl-on-the go' is er ook een breed assortiment van Victoria's Secret handtassen, reistassen, paspoortetuis, make-up tasjes, armbanden en sleutelhangers. Otto Ambagtsheer, directeur Business Area Consumer Products & Services van Amsterdam Airport Schiphol opende de nieuwe winkel: "Om Schiphol Plaza aantrekkelijk te houden voor de bijna 40 miljoen bezoekers per jaar blijven we vernieuwen met toonaangevende winkels en nieuwe formules.

De eerste Victoria's Secret in Europa was op Schiphol alleen voor reizigers achter de paspoortcontrole bereikbaar. Met de opening van de tweede vestiging op Schiphol Plaza komen we tegemoet aan de wens van de vele fans van dit Amerikaanse merk."Philip Gerzon, directeur van Gerzon en business partner van Amsterdam Airport Schiphol deelt het enthousiasme over de winkel:

"Het ontwerp van de vestiging op Schiphol Plaza is modern en glamorous. Binnen in de winkel draaien de Victoria's Secret fashionshows op een videomuur. Het enthousiasme over de komst van de winkel was de afgelopen maanden al groot. We verwachten dat deze winkel echt in de behoefte van veel passagiers en bezoekers van Schiphol Plaza voorziet."

Speciaal voor de opening konden reizigers en Victoria's Secret fans zich vandaag laten fotograferen als ware Victoria's Secret Angel en zichzelf laten taggen op Facebook.

Over Victoria's Secret

Victoria's Secret is marktleider op het gebied van lingerie en beautyproducten, met een moderne modecollectie, parfums en cosmetica, gevierde topmodellen, en wereldberoemde modeshows. Een onderneming van Limited Brands (NYSE: LTD) met meer dan 1.000 Victoria's Secret Lingerie en Beauty Stores. www.VictoriasSecret.comAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.