Bijgewerkt: 29 april 2024

'Bedrijven in Zicht-week' in november 2023

Nieuws -> Informatief

Bron: Astrid van Ballegoy
09-10-2023

Donderdag 9 november 2023 doet Hitma BV met een open dag mee aan 'Bedrijven in Zicht'. Dit is een initiatief van Regionaal Werkcentrum Groot-Amsterdam om mensen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met bedrijven en organisaties in de regio Groot-Amsterdam.

In de week van maandag 6 november tot en met vrijdag 10 november 2023 openen bedrijven in de gemeenten Amsterdam, Aalsmeer, Amstelveen, De Ronde Venen, Diemen, Haarlemmermeer, Ouder-Amstel en Uithoorn massaal hun deuren.

Donderdag 9 november 2023 van 15:00 tot 20:00 uur opent Hitma B.V. aan de Anton Philipsweg 1 in Uithoorn haar deuren. Iedereen die een kijkje wil komen nemen bij het bijna 100-jarige technische handelsbedrijf, is van harte welkom. Er is een informatief programma samengesteld voor werkzoekenden en/of mensen die het bedrijf gewoon beter willen leren kennen. Speciaal voor jongeren wordt er van 14:00 tot 15:00 uur uitleg gegeven over stageplekken en afstudeerprojecten.

Foto Amstelveen
(Foto Astrid van Ballegoy - 2020)

Hitma B.V. aan de Anton Philipsweg 1 in Uithoorn


Op een informele manier kunnen bezoekers sfeer proeven en kennis maken met Hitma-medewerkers. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. Aanmelden kan via https://www.hitma.nl/opendag.  

Uiteenlopende functies. Bij Hitma zijn carrièremogelijkheden binnen uiteenlopende vakgebieden, waaronder binnen- en buitendienstfuncties op het gebied van verkoop en technische service/ondersteuning. Daarnaast biedt Hitma administratieve en financiële banen of functies in de richting van ICT, marketing, duurzaamheid, inkoop en logistiek.

Sinds 1926. Hitma is een. bedrijf van lange dienstverbanden, waaruit mooie werkvriendschappen ontstaan. Met name bij technische hoogwaardige applicaties in nichemarkten maken de medewerkers voor klanten het verschil. Sinds 1926 biedt Hitma producten en diensten voor o.a. de proces- en voedingsindustrie, farmacie, energiebedrijven, high tech-sector, ziekenhuizen en de installatiebranche. Het bedrijf onderscheidt zich door kwaliteitsproducten, service en ondersteuning, een klantgerichte, persoonlijke benadering en het delen van kennis.

Zusterbedrijven. Naast Hitma presenteren ook zusterbedrijven Leiderdorp Instruments B.V. en Efcon Water B.V. hun organisatie. Deze twee bedrijven zijn net als Hitma onderdeel van Hitma Groep.

Bedrijven in Zicht. De open dag is onderdeel van ‘Bedrijven in Zicht. Dit is een initiatief van Regionaal Werkcentrum Groot-Amsterdam om mensen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met bedrijven en organisaties in de regio Groot-Amsterdam. In de week van maandag 6 november tot en met vrijdag 10 november openen bedrijven in de gemeenten Amsterdam, Aalsmeer, Amstelveen, De Ronde Venen, Diemen, Haarlemmermeer, Ouder-Amstel en Uithoorn massaal hun deuren. Meer informatie over Bedrijven in Zicht is te vinden op de website https://bedrijveninzicht.com/ .



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.