Bijgewerkt: 4 december 2022

Beleef een gezellige voorjaarsmarkt in Amstelveen

Nieuws -> Stadshart

Bron: Star Promotions
24-02-2011

In het weekend van zaterdag 26 maart en zondag 27 maart 2011 organiseert Star Promotions weer de gezellige Voorjaarsmarkt in Amstelveen op het Stadsplein.

De Voorjaarsmarkt vindt plaats op: zaterdag 26 maart van 10:00 tot 17:00 uur en zondag 27 maart van 11:00 tot 17:00 uur. Op zondag is er koopzondag in Amstelveen wat de Voorjaarsmarkt nog gezelliger maakt.

markt Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2009)

Een zonnige markt op het Stadsplein van Amstelveen


De Voorjaarsmarkt bestaat uit ongeveer 150 marktkramen, waarop een breed scala aan producten zijn uitgestald. Hierbij kunt u denken aan onder andere diverse kleding en mode, sieraden, speelgoed, cadeau artikelen, woondecoratie, lederwaren, boeken, planten en bloemen en multimedia.

Tijdens uw bezoek aan de Voorjaarsmarkt krijgt u vast trek door het rondneuzen bij de marktkramen en door alle lekkere geuren die zich over de markt verspreiden. Er staan bijvoorbeeld kramen met Griekse fèta, beenham, hamburgers, Surinaamse snacks, poffertjes, Italiaans schepijs, Vietnamese loempia’s en Luikse wafels.

Op de Voorjaarsmarkt wordt er ook aan de kinderen gedacht. Zo kunnen ze zich vermaken met eendjes vissen, in een draaimolen, op de Powerjump, ze kunnen zelfs een ritje op een pony maken! Noteer het weekend van 26 en 27 maart in uw agenda en beleef een gezellige dag met vrienden en familie in Amstelveen!Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.