Bijgewerkt: 29 november 2022

Belevingscentrum Amstelveen InZicht gaat open

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
06-06-2017

Op zondag 18 juni 2017 opent belevingscentrum Amstelveen InZicht zijn deuren voor het publiek. Geïnteresseerden kunnen er terecht voor informatie over het werk aan de Amstelveenlijn, de verbreding van de A9 en het Stadshart. Maar bovenal kan hier het Amstelveen van de nabije toekomst worden beleefd. Filmpjes, interactieve applicaties en een lichtpresentatie over het ontstaan van Amstelveen zorgen ervoor, dat alle zintuigen worden geprikkeld. Beleving van de stad in het verleden, het heden én de toekomst staat centraal.

Drie partijen. Verantwoordelijk voor het belevingscentrum – en voor de drie grote projecten – zijn gemeente Amstelveen, Rijkswaterstaat, Vervoerregio Amsterdam en Metro en Tram van de gemeente Amsterdam. Vanuit Amstelveen InZicht informeren zij omwonenden en geïnteresseerden over de projecten, organiseren zij excursies, presentaties en informatiebijeenkomsten. Ook houden omgevingsmanagers en communicatieadviseurs van de organisaties wekelijks spreekuur in het centrum.

Feestelijke opening. Tijdens het Stadspleinfestival op zondag 18 juni 2017 vindt de feestelijke opening plaats. Vanaf 13.15 uur is iedereen welkom op de tweede etage van Stadsplein 103, boven de Bibliotheek Amstelveen. Na de officiële openingshandeling blijft het centrum tot 17.00 uur open voor publiek.

Meer informatie. De reguliere openingstijden van Amstelveen InZicht zijn woensdag en vrijdag van 12.00 – 17.00 uur, donderdag van 12.00 – 20.00 uur en iedere eerste en derde zaterdag van de maand van 12.00 – 17.00 uur. Meer informatie, activiteiten en nieuws over de drie grote projecten zijn te vinden op de website van Amstelveen Inzicht: www.amstelveeninzicht.nl.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.