Bijgewerkt: 2 december 2023

Benefietavond in het Noorddamcentrum Bovenkerk voor Alpe d'Huzes

Nieuws -> Informatief

Bron: Astrid van Ballegoy
12-01-2023

Zaterdagavond 4 februari 2023 organiseren Gert Bohncke (medeorganisator van Rock Urbanus en o.a. zanger van de band Too Simple) en Ruud Bottelier in het Noorddamcentrum een benefietavond waarvan de opbrengst volledig gaat naar Alpe d’Huzes 2023, waaraan de beide heren deelnemen.

Foto Amstelveen
(Foto Astrid van Ballegoy - 2023)

Ruud Bottelier en Gert Bohncke

LachenDeTraan. Het doel van Gert en Ruud is minstens twee keer de berg op te fietsen, maar ze proberen drie keer en hopelijk lukt het ze om vier keer omhoog te fietsen. Hun partners Petra en Sandra gaan wandelend de berg op. Dit in het kader van Alpe d'HuZus, dat een dag eerder plaatsvindt en is bedoeld voor partners en vrijwilligers. Uiteraard zamelen de dames ook geld in. De teamnaam van Gert, Ruud, Petra en Sandra is: LachenDeTraan.

10 euro entree voor KWF. Tijdens de benefietavond in het Noorddamcentrum treden 3 bands op: Gert Meets Oscar, The Broken Mules en Too Simple. De zaal gaat om 19.30 open en de entree bedraagt 10 euro per persoon. Uiteraard komt dit bedrag volledig ten goede aan KWF. Tijdens de benefietavond zijn er diverse activiteiten om extra geld op te halen. Adres: Noorddamcentrum Noorddammerweg 1, 1187 CM Amstelveen

Foto Amstelveen
(Bron Astrid van Ballegoy - 2023)

De flyer van de Benefietavond op 4 februari 2023 in het Noorddamcentrum

Alpe d'HuZes is een Nederlands geldinzamelingsevenement voor de bestrijding van kanker, waarbij mensen zes keer per dag klimmen, meestal op de fiets. De berg Alpe d'Huez staat in Nederland bekend als een van de belangrijkste bergen van de Tour de France, waar Nederlandse wielrenners van oudsher relatief succesvol zijn. Het evenement wordt georganiseerd door Stichting Alpe d'HuZes, wiens naam een combinatie is van de naam van de berg Alpe d'Huez een wintersportgebied en het Nederlandse woord 'zes' (zes) en het motto is 'opgeven is geen optie.'Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.