Bijgewerkt: 19 mei 2024

Berget Lewis presenteert zich in P60

Nieuws -> P60

Bron: P60
09-01-2014

Het verbaasde niemand, dat Berget Lewis in 2012 werd uitgeroepen tot beste zangeres van Nederland in het gelijknamige programma. Op 4 november kwam haar nieuwe album 'Berget Lewis' uit en op 11 januari start haar Ready to go clubtour. Natuurlijk mag Amstelveen niet ontbreken. Op 24 januari 2014 zal Berget Lewis schitteren op het podium van P60.

Foto Amstelveen
(Bron P60 - 2014)

Berget Lewis (Amsterdam 1971) is een Nederlandse zangeres van Surinaamse komaf


We moesten er even op wachten, maar Berget Lewis is weer helemaal terug. Haar grote doorbraak beleefde de zangeres in 2007 met haar debuutalbum ‘Finally’. Met dit album liet zij het grote publiek horen wat ze in haar mars had. Daarna ging het hard met de diva. Berget stond bij de grootste artiesten, zoals Dave Stewart als special guest op het podium. Hiernaast had ze ook veel succes met haar eigen theatertours en haar performance als Maria in het televisiestuk ‘The Passion.’

Toch heeft de zangeres met haar nieuwe selftitled album ‘Berget Lewis’ pas echt haar eigen stem gevonden, aldus de zangeres zelf. Ze wilde liedjes met inhoud, een cd met de waarheid. Daarom heeft Berget alle nummers zelf geschreven. Om niet op kwaliteit te verliezen werkte ze samen met Andreas Olsson de producer van o.a. Jason Mraz en James Morrison. De songs van haar album komen recht uit haar hart en laten alle hoogte en diepte punten uit haar leven zien.

Van emotionele ballads tot rock en soul, alles staat erop. Dit is het album die Berget Lewis altijd al heeft willen maken. “Ik ben zo trots op deze cd. Ik heb echt het gevoel, dat ik mezelf eindelijk heb gevonden." Aldus de zangeres zelf. Toch komt de stem van Berget pas echt tot zijn recht, wanneer ze een live performance op het podium geeft. Op vrijdag 24 januari 2014 zal het podiumbeest naar Amstelveen komen en het podium van P60 aandoen. Adres: P60 Stadsplein 100a, 1181 ZM Amstelveen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.