Bijgewerkt: 17 mei 2021

Bernice Berkleef presenteert haar boek 'Cody' bij Libris Venstra

Nieuws -> Informatief

Bron: Libris Venstra
08-07-2018

Donderdag 12 juli 2018 wordt bij Libris Venstra aan het Stadsplein Amstelveen de thriller 'Cody' gepresenteerd. Burgemeester de heer Eenhoorn zal het eerste exemplaar in ontvangst nemen, waarna journalist Paul van Liempt Bernice Berkleef, de schrijfster, zal interviewen over dit heerlijke Thrillerdebuut.

Remco Houtepen van Libris Venstra zei het volgende over Cody; 'Als boekverkoper krijg je best vaak de vraag of je een manuscript wilt lezen en of je het wilt voorleggen aan een bevriende uitgever. Vaak zeg ik nee. Soms ja en is het niets. Toen ik een aantal maanden terug het manuscript voor Cody, geschreven door Bernice Berkleef mocht lezen wist ik één ding zeker, dit manuscript verdient een boek. Ik vroeg een uitgever bij Overamstel ( Hollands Diep, Lebowski, House of Books) of zij het wilde lezen. Dat deed ze en ze was meteen enthousiast.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2013)

Bernice Berkleef presenteert haar boek 'Flame' op 2 november 2013 bij Libris Venstra


12 juli is het zover, The House of Books geeft het uit, en dan kan iedereen het lezen! Bernice schreef over een thema, waar elke ouder nachtmerries van kan hebben. Een dood kind. Bernice weet de lezer tot het einde in het ongewisse te laten, al denk je vaak te weten wat er is gebeurd, maar wat er precies gebeurd is met de Cody weet je pas aan het eind! Verrassend! Knap! Moet u lezen!'

Bernice Berkleef, boekhandel Libris Venstra en The House of Books nodigen u van harte uit voor de feestelijke boekpresentatie van Cody. Wilt u komen? Ga naar de agenda op www.ventsra.nl

Tijd: inloop vanaf 16:30 (het officiële gedeelte start om 17:00) einde presentatie om 19:00.   Toegang: gratis Aanmelden: [email protected]  o.v.v. Cody. Laat u ook weten met hoeveel mensen u komt?Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.