Bijgewerkt: 29 maart 2024

Bert Halm is de nieuwe bestuurder van woningcorporatie Eigen Haard

Nieuws -> Informatief

Bron: Woningcorporatie Eigen Haard
06-03-2015

Bert Halm is 1 maart 2015 gestart als nieuwe bestuurder bij Eigen Haard. Vanaf 1 juli neemt hij de voorzittershamer over van Nico Nieman. Bert Halm is 51 jaar en heeft onder andere veel ervaring in het begeleiden van veranderingsprocessen. Zijn laatste functie is directeur vastgoed bij ’s Heeren Loo Zorggroep.

Foto Amstelveen
(Bron Eigen Haard - 2015)

Bert Halm is de nieuwe bestuurder van woningcorporatie Eigen Haard


De Raad van Commissarissen heeft eind vorig jaar Bert Halm na een zorgvuldig doorlopen wervingsproces benoemd: ‘We zijn ervan overtuigd, dat Bert past bij Eigen Haard. We zien in hem een uitstekende bestuurder en hij past prima in de rol van voorzitter. Hij gaat Eigen Haard verder op de kaart zetten’.

‘De corporatiesector is volop in ontwikkeling en dus verandert er voor Eigen Haard ook veel, zegt Bert Halm. ´Op zo´n plek voel ik me als een vis in het water; veranderingen in gang zetten en ondertussen - voor onze huurders en klanten - onze kerntaken op een hoog niveau uitvoeren´. Bert Halm treedt op 1 maart 2015 in dienst als bestuurder. Na een inwerkperiode en overdracht van taken en verantwoordelijkheden wordt hij per 1 juli 2015 de nieuwe bestuursvoorzitter. Hij volgt daarmee Nico Nieman op.

Eind 2014 heeft Jan van den Berg Jeths zijn functie als bestuurder neergelegd. In opdracht van het bestuur, houdt hij zich de komende tijd bezig met een aantal projecten en het afhandelen van enkele dossiers.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.