Bijgewerkt: 29 april 2024

Beste Amstelveense politieke partijen!

Nieuws -> Informatief

Bron: Sander Kneppers
29-02-2024

Wij, bewoners van het appartementengebouw Westhove 27-65, hebben u een e-mail gestuurd met verzoek om hulp. De hulp die wij u vroegen gaat over de collectieve KWO installatie Westwijk fase 4.

Vanaf het begin, ± 2000, zijn er problemen geweest met de ongestoorde levering en nu met het tarief. Het experimentele en uniek besluit om een gehele wijk gasvrij en daardoor CO2 neutraal uit te voeren dreigt door onachtzaamheid en ontkenning te niet te gaan? Tot nu toe zijn het vooral bewoners die optreden en wijzen op de onwenselijke ontwikkelingen. De wethouder die hierover gaat heeft nog geen tijd om zich hierin te verdiepen. Deze uitspraak is gebaseerd op haar reactie op de reportage op 1Amstelveen.



Hetzelfde verwijt richten wij naar u. Uw verkiezing-programma’s staan vol over contact met de burger? 1 politieke partij en 2 burgerraadsleden zijn nu op de hoogte. Maar niet door de oproep van 23 januari 2024. Er zijn nu schriftelijke vragen gesteld. Liever delen wij onze kennis en zienswijze met u. Vragen van u aan het bestuur tellen, onze niet.

Met groet, Dana Menist en Sander Kneppers awgkneppers@gmail.com



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.