Bijgewerkt: 31 maart 2023

Beursvloer Amstelland wordt geopend

Nieuws -> Informatief

Bron: Beursvloer
27-04-2006

Het fenomeen handel kent ook in de regio Amstelland een nieuwe dimensie. Op 31 mei 2006 wordt daar de eerste Beursvloer Amstelland georganiseerd. Doel van deze beursvloer is om bedrijven en de gemeenschap waarbinnen zij opereren meer van elkaar te laten profiteren.

Maatschappelijke organisaties vragen om mankracht, expertise of materieel; bedrijven bieden de kennis en expertise van hun medewerkers aan, maar ook materiële of logistieke ondersteuning. De Beursvloer Amstelland zal plaatsvinden op woensdag 31 mei a.s. van 16.00 - 18.30 uur. Initiatiefnemers zijn: Stichting M3 te Amstelveen, Vrijwilligerscentrale Amstelveen en Steunpunt Vrijwilligerswerk Aalsmeer.

Deze beursvloer wordt georganiseerd voor de gemeentes Amstelveen en Aalsmeer. De lokatie is het KPMG gebouw aan de Rijnderslaan 10-20 in Amstelveen. Parkeren kunt u op parkeerplaats P1.

Het programma:

16.00 uur ontvangst

16.30 uur opening door Burgemeesters Hoffscholte en Van Zanen

16.45 uur start beursvloer

18.00 uur afsluitende borrel

Wat is een beursvloer?

De Beursvloer is een evenement waarbij maatschappelijke behoeftes worden verhandeld: vraag en aanbod van vrijwilligerswerk in de meest brede zin. De bedoeling is dat bedrijven, lokale overheden, serviceclubs, scholen, maatschappelijke organisaties en vrijwilligersorganisaties elkaar ontmoeten en in een informele en dynamische sfeer matches maken.

Wat de één over heeft of graag wilt bieden, is voor de ander zeer gewenst. Doel van een beursvloer is om matches tot stand te brengen. Veel matches, goede matches, onverwachte matches......


Website: Beursvloer-AmstellandAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.