Bijgewerkt: 28 maart 2024

Beursvloer Aan de Amstel 2008 groot succes

Nieuws -> Gemeente

Bron: Cardanus
11-02-2008

De Beursvloer Aan de Amstel is een feit! Het succes van een nieuw netwerk is gevierd! De doelstellingen zijn op alle fronten gehaald. De notarissen registreerden 62 matches, maar het waren er veel meer. Wát een enthousiasme en dynamiek.

Beursvloer Amstelveenweb
(Amstelveenweb.com collectie - 2008)

Jaap overlegt met Mr. H.C.J.L. Borghouts (GroenLinks) commissaris van de Koningin in de provincie Noord-Holland.


Afgelopen donderdag, 7 februari 2008, werden in een tijdsbestek van nauwelijks twee uur talloze contacten gelegd, heel veel handtekeningen gezet en ontzettend veel plannen gesmeed. Hoekmannen baanden zich een weg door de aula van het Amstelveen College, op zoek naar het juiste bedrijf voor iedere vraag.

Beursvloer Amstelveenweb
(Amstelveenweb.com collectie - 2008)

Het was erg druk in de aula van het Amstelveen College


Bedrijven hadden de mogelijkheid om in te gaan op de vraag voor eenmalige vrijwilligers (inzet van mensen) of de vraag om professionele hulp (inzet van kennis of middelen) of kwamen zelf met een aanbod voor het maatschappelijk veld. Voor bedrijven is deze inzet van hun medewerkers of hun kennis een vorm van Maatschappelijk Betrokken Ondernemen.

Beursvloer Amstelveenweb
(Amstelveenweb.com collectie - 2008)

Vrijwilligers, of afnemers van de unieke producten van het Sinaicentrum gezocht- staat op de borden van deze meisjes


Spreekstalmeester Jaap had een openingswoord met Harry Borghouts, commissaris van de koningin Provincie Noord Holland. Deze Beursvloer was namelijk mogelijk gemaakt door een provinciale subsidie. Hierna volgde de eerste match:  Burgemeester Jan van Zanen wil graag helpen schilderen bij het huiskamerproject van zorgcentrum Nieuw Vredeveld. Door de slag op de beursgong van de heer Harry Borghouts werd de beurshandel geopend. 

Beursvloer Amstelveenweb
(Amstelveenweb.com collectie - 2008)

Burgemeester Jan van Zanen tijdens een onderhandeling


Er waren reeds vele vragen bekend van het maatschappelijk veld toen de Beurslvoer  begon. Deze kunt u nog lezen op de site www.beurslvoer-aandeamstel.nl Op de Beursvloer kwamen daar nog veel vragen bij. Organisaties liepen met prachtige zelfgemaakte borden en hadden zich bijzonder uitgedost om hun herkenbaarheid te vergroten. En de gong bleef klinken voor elke nieuwe match. 

Hoewel het bedrijfsleven in de minderheid was ten opzichte van de aanwezige organisaties en stichtingen is aan veel vragen voldaan en is iedereen met een zeer tevreden gevoel naar huis gegaan.

Beursvloer Amstelveenweb
(Amstelveenweb.com collectie - 2008)

Er wordt druk onderhandeld tijdens de Beursvloer aan de Amstel 2008


De organisatie van deze Beursvloer is veel dank verschuldigd aan haar ambassadeurs en sponsors: Rabobank Amstel en Vecht, Provincie Noord-Holland, Fortis Foundation, Choco Promo, Kragtwijk Catering,  het Amstelveen College en Ondernemersvereniging Amstelveen.

De organisatie was in handen van Angela den Hamer, Makelaar MBO,  met ondersteuning van een Beurscommissie waarin vertegenwoordigd waren: Gemeente Amstelveen, Stichting Cardanus, Rotary, Panta Rhei, ’t Zonnehuis en Rabobank Amstel en Vecht.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.