Bijgewerkt: 29 maart 2024

Bibliotheek Aalsmeer gaat twee weken dicht voor verbouwing

Nieuws -> Informatief

Bron: Bibliotheek Amstelland
03-02-2018

De bibliotheek in Aalsmeer gaat tijdelijk dicht. De Oude Veiling, het gebouw waarin de bibliotheek gevestigd is, wordt namelijk verbouwd. De sluiting duurt twee weken, van maandag 12 tot en met zaterdag 24 februari 2018. De bibliotheek wil ervoor zorgen, dat de verbouwing tot weinig overlast bij haar bezoekers leidt. Sommige werkzaamheden zijn echter zo ingrijpend dat het niet mogelijk is om de bibliotheek open te houden.



Gevolgen voor klanten. Zaterdag 10 februari 2018 is de laatste kans om voor de sluiting boeken te lenen en reserveringen op te halen. Vanaf maandag 26 februari 2018 is iedereen weer van harte welkom. Voor iedereen die zijn/haar boeken eigenlijk had moeten terugbrengen in deze periode geldt dat men deze boeken nu mag thuishouden tot uiterlijk 5 maart 2018. Leden kunnen met hun pas ook terecht bij de andere vestigingen in Amstelland, of bij bijna alle andere bibliotheken in Nederland.

De nieuwe Oude Veiling. Vanaf maandag 26 februari is de bibliotheek weer open voor alle bezoekers. De werkzaamheden zullen nog wel tot 1 juli 2018 blijven doorgaan. De Oude Veiling wordt omgetoverd tot een prettige ontmoetingsplek: de huiskamer van Aalsmeer. Meer informatie is te vinden op www.debibliotheekamstelland.nl/aalsmeer De Oude Veiling is een samenwerkingsverband van ESA, Ons Tweede Thuis, Cultuurpunt Aalsmeer, de Bibliotheek Amstelland, AM match en de gemeente Aalsmeer.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.