Bijgewerkt: 19 april 2024

Bibliotheek sluit in Middenhoven, collectie verhuist naar Westwijk

Nieuws -> Informatief

Bron: Amstelland Bibliotheken
28-11-2011

De bibliotheek in Middenhoven sluit definitief per zondag 15 januari 2012. De bibliotheek in Westwijk neemt een deel van de collectie en inventaris over van Middenhoven en sluit daarom de maand januari 2012 de deuren om die op 1 februari weer, duurzaam vernieuwd, te kunnen openen.

In plaats van de eerder genoemde sluitingsdatum van 1 januari 2012 is besloten om Middenhoven nu per 15 januari 2012 te sluiten. Tot die tijd kan men daar terecht voor de gebruikelijke diensten, zoals het lenen, verlengen en inleveren van materialen. Daarna kan dat in een van de andere bibliotheken in Amstelveen, Uithoorn of Aalsmeer. In Westwijk kan dat weer vanaf 1 februari 2012.

bibliotheek Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2009)

De bibliotheek in Orion, in de wijk Middenhoven wordt op zondag 15 januari 2012 gesloten


Alle leden, ingeschreven bij Middenhoven, of Westwijk, hebben inmiddels een schrijven van de bibliotheek hierover ontvangen. In de bibliotheken zelf ligt de flyer ‘de Bibliotheek Amstelland vanaf 2012’’ voor iedereen klaar. Daarnaast is er een speciale website geopend, www.amstelland-bibliotheken.nl/vernieuwing, waarop is na te lezen wat zich allemaal heeft afgespeeld vanaf het moment dat de bezuinigingen bekend werden gemaakt tot en met de besluitvorming en de gevolgen daarvan.

De voortgang en meest recente ontwikkelingen worden in de loop der tijd op deze site bijgehouden en via Twitter (@bieb020) en Facebook (Amstelland Bibliotheken) houdt de bibliotheek geïnteresseerden op de hoogte.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.