Bijgewerkt: 21 maart 2023

Bijeenkomst over positieve gezondheid in Stadsdorp Elsrijk

Nieuws -> Informatief

Bron: Stichting Stadsdorp Elsrijk
14-03-2023

Heeft u al gehoord van de nieuwe uitgangspunten over gezondheid en welzijn? Dat de zorg in de toekomst 'anders' moet, met meer aandacht voor preventie en leefstijl, ook als u wat ouder bent?

Of bent u al via uw huisarts of fysiotherapeut in aanraking gekomen met ‘Welzijn op Recept’ of met ‘Positieve Gezondheid’? Of heeft u hier in uw werk mee te maken? Dan is de bijeenkomst op donderdag 30 maart 2023 over Positieve Gezondheid interessant voor u.

Foto Amstelveen
(Bron Institute for Positive Health - 2023)

Positieve Gezondheid is een bredere kijk op gezondheid, uitgewerkt in zes dimensies. Met die bredere benadering draag je bij aan het vermogen van mensen om met de fysieke, emotionele en sociale uitdagingen in het leven om te gaan. En om zo veel mogelijk eigen regie te voeren

Positieve gezondheid is een andere theorie over gezondheid en ziekte. Het spinnenweb is een hulpmiddel om een beeld te krijgen over hoe het met je gaat, vanuit deze theorie. Met Jolanda Peper van Buurtclub Leefstijl staan we stil bij Positieve Gezondheid en het spinnenweb: wat is en hoe kunt u dit gebruiken bij uw eigen gezondheid, welzijn en leefstijl.

Datum, tijd, locatie en aanmelden: Donderdag 30 maart 2023. De bijeenkomst start om 19.30 uur en duurt tot 21.30 uur. Inloop vanaf 19.15 uur. Adres: Stadsdorp Elsrijk, Graaf Aelbrechtlaan 138 Amstelveen. Aanmelden: info@stadsdorpelsrijk.nl. Tot ziens op 30 maart! Karin Dumasy namens de projectgroep UitVOORzorg en Stadsdorp Elsrijk Jolanda Peper, Buurtclub LeefstijlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.