Bijgewerkt: 21 september 2021

Bijzondere vakanties bij Rode Kruis Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: Rode Kruis Amstelveen
16-03-2014

Al meer dan 60 jaar biedt het Rode Kruis bijzondere vakanties voor mensen met lichamelijke beperkingen en mensen die meer, of minder zorg behoeven. Naast een avontuurlijke reis met het vakantieschip de J. Henry Dunant is er de mogelijkheid om te logeren op het landgoed van een luxe herenhuis van 200 jaar oud in Wezep en in een idyllisch landhuis op de heuvelrand van de Oost-Veluwezoom in Gelderland.

Foto Amstelveen
(Bron Wikipedia - 2014)

J. Henry Dunant is de naam van de schepen, waarmee het Nederlandse Rode Kruis vaartochten organiseert sinds 1951 voor mensen die bijzondere zorg nodig hebben. Inmiddels is het derde schip van die naam in de vaart. Henry Dunant (1828-1910) was een Zwitsers bankier, oprichter van het Rode Kruis en mede-auteur van het YMCA-handvest. Hij ontving de Nobelprijs voor de Vrede in 1901


Op 20 maart 2014 vanaf 14.00 uur organiseren wij een gezellige middag in het Rode Kruisgebouw in Amstelveen. Daar kunt u als geïnteresseerde in deze bijzondere vakanties  - onder het genot van een drankje en een hapje- van gedachten wisselen met eerdere vakantiegangers en met ons.

Bent u nog niet met ons op vakantie geweest, maar wilt u er graag meer van weten, dan kunt u zich aanmelden door een briefje te sturen aan het Rode Kruis Amstelveen t.a.v. Bijzondere Vakanties, Hueseplein 16, 1185 HH Amstelveen. U kunt ook bellen: 020-6414499. Of u stuurt een berichtje aan info@rodekruisamstelveen.nl Wij verheugen ons op uw komst.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.