Bijgewerkt: 15 juni 2024

Bloemstylist en schrijfster Ariella Chezar in Stadshart Amstelveen

Nieuws -> Stadshart

Bron: Stadshart Amstelveen
25-04-2016

Tijdens de extra koopavond op vrijdag 29 april 2016 is de bekende Amerikaanse bloemstylist, flowerfarmer en schrijfster Ariella Chezar aanwezig in Stadshart Amstelveen. Ter promotie van haar nieuwe boek The Flower Workshop geeft zij van 19.00 tot 20.30 uur een korte lezing, demonstratie en boekpresentatie in het Binnenhof. 

Ariella Chezar is vanwege haar weelderige en vernieuwende manier van werken een grote naam in de wereld van bloemschikken en decoratie. Ze heeft al in vele toonaangevende woonbladen gestaan waaronder Martha Stewart Living en Oprah Winfrey’s O Magazine. Ook heeft Ariella bloemstukken ontworpen voor het Witte Huis. Ariella Chezar wordt over de hele wereld gevraagd vanwege haar unieke stijl en heeft meerdere boeken geschreven over bloemschikken.Haar nieuwste boek, The Flower Workshop, is tijdens de boekpresentatie in Stadshart Amstelveen verkrijgbaar en Ariella signeert deze indien gewenst. De lezing in het winkelcentrum wordt georganiseerd in samenwerking met het American Book Center uit Amsterdam. Toegang is gratis. Van 19.00 tot 20.30 uur in het Binnenhof.

Elke maand extra koopavond. Elke laatste vrijdag van de maand kan er extra voordelig geshopt en gegeten en gedronken worden in het winkelcentrum. Bovendien kunnen de bezoekers van 18.00 – 21.00 uur gratis parkeren in de Stadsplein parkeergarage.

Stadshart Amstelveen. Stadshart Amstelveen staat voor sfeervol en elegant winkelen. Het overdekte winkelcentrum biedt onderdak aan grote namen zoals de Bijenkorf, Scotch & Soda, Just Brands, KIKO Milano, ZARA, Massimo Dutti, Fossil, G-Star Women, Superdry en Van Gils. Er zijn ook diverse boetiekjes en vernieuwende concepten te vinden, zoals het eerste Bose Experience Centre in Nederland en een Nespresso Boutique. In 2015 is Stadshart Amstelveen opnieuw uitgeroepen tot ‘Beste winkelcentrum van Nederland’. En in 2012 kreeg het als eerste (en vooralsnog enige) Nederlandse winkelcentrum 4 sterren toegekend. Deze internationale classificatie staat voor de kwaliteit en service die een winkelcentrum biedt. Zo kunnen bezoekers van het Stadshart gratis gebruik maken van een personal shopper, onbeperkt Wi-Fi en een receptie voor extra gemak.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.