Bijgewerkt: 17 mei 2021

Boekpresentatie van Jolanda Meijer bij Libris Venstra

Nieuws -> Informatief

Bron: Libris Venstra
11-05-2018

'Slimmer omgaan met je lastige baas' is het tweede boek van work-life coach Jolanda Meijer. Op donderdag 17 mei 2018 vindt de officiële lancering van dit boek plaats bij Libris Venstra. Tijdens een korte presentatie zal Jolanda een tipje van de sluier oplichten over haar boek en onder het genot van een drankje is er daarna gelegenheid om een persoonlijk gesigneerd exemplaar aan te schaffen. Heb jij ook zo'n baas die slecht luistert, nooit tijd voor je heeft, behalve als je iets fout hebt gedaan in zijn ogen? Gaat hij tekeer tegen je ook al ligt de fout helemaal niet bij jou en krijg je nooit een complimentje na een bijzondere prestatie?

Foto Amstelveen
(Bron Libris Venstra - 2018)

Work-life coach Jolanda Meijer


Grote kans dat je hierdoor met steeds meer tegenzin naar je werk gaat. Overspannenheid of een burn-out liggen op de loer. Wachten tot het vanzelf beter wordt, is niet de beste oplossing. Met dit boek ontdek je hoe het komt dat je zo'n moeite hebt met je baas, hoe je daar verandering in kunt brengen en ontwikkel je een 'gebruiksaanwijzing' voor een betere relatie met je baas. Je kunt direct zelf aan de slag met de vele praktische tips en oefeningen.

Jolanda Meijer (ex-KLM) is work-life coach, gespecialiseerd in stressreductie en burn-outpreventie. In haar coachpraktijk De Ruimtewinner begeleidt ze mensen die uit balans zijn geraakt naar meer rust en ruimte voor zichzelf. Hierover schreef zij haar eerdere boek 'Een opgeruimd hoofd in 7 stappen'. Zij geeft bedrijfsworkshops gericht op verbetering van persoonlijke effectiviteit en vermindering van werkstress. Als spreker houdt zij in Nederland en België lezingen over haar boeken. Jolanda is NOBCO/EMCC gecertificeerd coach. Adres: Libris Venstra Stadsplein 102 A 1181 ZM Amstelveen. Tijd: 17:00 - 19:00. Toegang: gratis. Aanmelden niet verplicht, wel praktisch: [email protected]  of 020-6419880 Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.