Bijgewerkt: 2 augustus 2021

Boekpresentatie van stadsdominee Pieterse in Museum Jan van der Togt

Nieuws -> Kerk

Bron: Protestants Amstelveen
21-05-2018

Op zondag 27 mei 2018 presenteert stadsdominee Werner Pieterse zijn nieuwe boek 'Waar ik je zoek. Verhalen over zwervers, koningen, moeder en kind' in het Museum Jan van der Togt. In het boek vertelt Pieterse het grote verhaal van God en mens opnieuw. Twaalf verhalen woord voor woord, om langzaam te lezen, met beelden voor wie de woorden wil zien.

Tijdens de presentatie leest Stadsdichter Matthijs den Hollander zijn favoriete verhaal uit het boek voor en zingt Francisca Burgos. De boekverkoop wordt verzorgd door Boekhandel Venstra. Aanmelden is gewenst op promotie@kok.nl. En voor degene die zondag verhinderd zijn: op woensdag 30 mei 2018 vindt van 20.00 uur tot 21.45 uur een lezing over het boek plaats in de Kruiskerk, Van der Veerelaan 30a.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2018)

Ds. Werner Pieterse van de Paaskerk


Alles begint in een tuin. Twee mensen en God – waar ben je? Op harde grond roept God zijn mensen om op weg te gaan. Met de groep zwervers trekt hij de woestijn door, op zoek naar nieuw land. Daar bevechten warlords en koningen hun vijanden, en elkaar, bouwen paleizen en tempels. God blijft zoeken, roepen. Een moeder, een kind, nieuw begin. Steeds weer. Verhalen die diep in ons geworteld zijn – overal keren ze terug: in de kunst, in film, in poëzie. Adres: Museum Jan van der Togt, Dorpsstraat 50, Amstelveen, 15.30 tot 17.30 uur.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.