Bijgewerkt: 25 juni 2022

BoodschappenPlusBus

Nieuws -> Sociaal

Bron: Stichting Brentano
24-08-2006

De BoodschappenPlusBus biedt zelfstandig wonende ouderen begeleiding en vervoer naar en in de winkels. Dit gebeurt meestal in groepsverband. Er is keuze uit een aantal supermarkten. Vrijdagochtend staat de Amstelveense markt op het programma. Na afloop is er meestal gelegenheid om gezamenlijk een kopje koffie of thee te drinken.

Maar de BoodschappenPlusBus biedt meer:

• Elke week wordt er minimaal één dagtocht georganiseerd.

• Er staan afwisselende activiteiten op het programma.

Opgeven voor één van de diensten van de BoodschappenPlusBus kan tot een dag van tevoren. Met het busje worden de mensen opgehaald en na afloop weer thuisgebracht. Er gaan altijd 2 begeleiders mee om u te helpen. In de bus is plaats voor een rolstoel en rollators.

Kosten:

Het winkelen kost € 3,00 (met een Amstelveenpas € 1,50). De kosten voor de dagtochten en andere activiteiten zijn wisselend. U kunt ons bellen voor informatie en een folder. Wilt u gebruik gaan maken van de BoodschappenPlusBus dan kunt u zich kosteloos inschrijven. U ontvangt dan elke maand gratis een nieuw programma. Vindt u het prettiger als er eerst iemand bij u langs komt om uw persoonlijke wensen te bespreken? Belt u dan voor een afspraak met Karin Niekel, coördinator BoodschappenPlusBus.

Let op: Deze bus start vanaf september 2006

Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur-13.00 uur. Ons telefoonnummer is: 020-3450295 E-mail: boodschappenplusbus@brentano.nl

Lijkt het u leuk om als vrijwilliger betrokken te zijn bij dit project, dan bent u van harte welkom. Er zijn diverse mogelijkheden.


 Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.