Bijgewerkt: 1 juli 2022

Bridgedrive voor beginners op 30 maart 2014

Nieuws -> Informatief

Bron: Go Bridge Amstelveen
10-03-2014

Op zondag 30 maart 2014 organiseert Go Bridge Amstelveen een unieke Buddy Drive voor beginnende bridgers in het Go Centrum te Amstelveen. Bij deze bijzondere wedstrijd spelen beginnende bridgers samen met een meer ervaren bridger tegen vergelijkbare bridgeparen.

Er is een aangepast speeltempo; ontspanning en gezelligheid staan voorop. Zo maakt men kennis met deze leuke vorm van bridge in wedstrijdvorm. Bridgers, die na 1 september 2013 zijn begonnen met bridgen en één of twee cursussen hebben gevolgd, kunnen hieraan meedoen. Ook zij die hebben meegedaan met de Max-TV cursus kunnen zich opgeven. Voor een bridgepartner (buddy) wordt gezorgd, tenzij de beginner een eigen buddy meeneemt. De drive begint om 13.00 uur (zaal open vanaf 12.00 uur); de prijsuitreiking is ca 17.00 uur. Inschrijving uiterlijk dinsdag 25 maart a.s. door aanmelding per e-mail: gobridgeamstelveen@hotmail.com  o.v.v. naam en tel. nr. (evt. ook van een eigen buddy).

De Buddy Drive wordt financieel ondersteund door de acht bridgeclubs die in het Go Centrum spelen, diverse sponsors en het district Amsterdam van de NBB (Nederlandse Bridge Bond). Daardoor is deelname aan deze drive geheel gratis! Ontvangst met gratis kop thee/koffie of frisdrank!

Ook zijn er heel wat prijzen te winnen. Bovendien wordt er een bijzondere prijs verloot onder de beginnende bridgers: een 4-daags bridgeverblijf voor twee personen ter waarde van € 398 per paar. De in Go Bridge Amstelveen samenwerkende bridgeclubs in het Go Centrum zijn: Aemestelle, Amstelbridge, BC 90. Biesbosch, Brios, JBC, Minerva en Pegasus-AmstellandAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.