Bijgewerkt: 23 april 2024

Budget Panta Rhei verhoogd

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
04-09-2007

Het college van burgemeester en wethouders stelt voor het beschikbare budget voor Panta Rhei te verhogen. Met deze verhoging is het mogelijk de Panta Rhei in zijn geheel in nieuwbouw te vestigen – meldt de Gemeente Amstelveen in haar persbericht.

Het college stelt voor om het scenario van de Panta Rhei te wijzigen in volledige nieuwbouw en een aanvullend bedrag van € 591.000, hiervoor ter beschikking te stellen.

Scholengemeenschap Panta Rhei

Panta Rhei is een bijzonder-neutrale school voor VMBO/MAVO en LWOO (Leerwegondersteunend onderwijs) aan de Hortensialaan 1. De school biedt in de bovenbouw vier verschillende beroepsafdelingen: Techniek Breed, Zorg en Welzijn Breed, Administratie/Economie en SDV (Sport, Dienstverlening en Veiligheid).

De school heeft op dit moment twee locaties. Locatie Pandora is een gebouw met 13 lokalen, hier zitten de kinderen van de onderbouw. Aan de Hortensialaan krijgen de kinderen van de bovenbouw les.

Omdat het leerlingenaantal is sterk gegroeid en de huidige gebouwen te oud zijn en niet meer geschikt voor modern onderwijs, zal Panta Rhei uitbreiden en in 2007 zal de nieuwbouw starten. In 2008 zal de onderbouw en bovenbouw in het nieuwe gebouw aan de Pandora zitten. De gebouwen zijn door Snelder Architecten uit Hilversum ontworpen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.