Bijgewerkt: 30 juni 2022

Buitenkansje voor Amstelveense kunstenaars

Nieuws -> Stadshart

Bron: Amstelveens Nieuwsblad
09-10-2009

De kunstenaars van het kunstenaarscollectief AvK mogen voorlopig gratis gebruik maken van de 'Brandnew Stores' in het Amstelveense Stadshart. De winkelformule, die onlangs met veel bombarie van start ging in het Stadshart en waar Alfa Romeo de afgelopen periode de Alfa Mito tentoonstelde zag de opvolgende huurder op het laatste moment afhaken, waardoor de winkel eigenlijk leeg zou komen te staan.

Brandnew Amstelveen
(Amstelveenweb.com collectie - 2009)

De tijdelijke galerie 'Brand New Stores' met het werk van Amstelveense kunstenaars in het Stadshart Amstelveen


Brandnew Amstelveen
(Amstelveenweb.com collectie - 2009)

Architect van 'De Ontwerpers Group' (DOG), Merwin Haak begroet Jan van Zanen, burgemeester van Amstelveen in de galerie van 'Brand New Stores' tijdens het kunstmanifestatie 'Artent09'


AvK werd benaderd, om de hagelnieuwe winkel tijdelijk in te vullen als kunstgalerie: dat buitenkansje grepen de kunstenaars met beide handen aan. 'Brandnew Store' biedt bedrijven in het Stadshart een exclusieve winkelruimte aan, waar bedrijven nieuwe merken kunnen introduceren, of producten of diensten voor een bepaalde periode kunnen aanprijzen. De inrichting van de winkel is flexibel en kan worden aangepast aan het te presenteren product.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.