Bijgewerkt: 26 maart 2023

Burgemeester las voor in Bibliotheek Stadsplein

Nieuws -> Informatief

Bron: Amstelland Bibliotheken
26-01-2009

Afgelopen woensdag 21 januari 2009 las burgemeester Jan van Zanen een kinderboek voor aan de kleuters van basisschool Het Palet Zuid en donderdag 22 januari aan basisschool Roelof Venema tijdens het jaarlijkse Voorleesontbijt bij Amstelland Bibliotheken.
\

Van Zanen Amstelveen
(Amstelland Bibliotheken - 2009)

Burgemeester Jan van Zanen leest een kinderboek voor in de bibliotheek


De burgemeester liet de kleuters kennismaken met het hondje Rambamboelie dat ineens miauwt als een kat en kraait als een haan.

Het Voorleesontbijt vond plaats in het kader van de Nationale Voorleesdagen 2009 van 21 t/m 31 januari. In het hele land wordt momenteel extra aandacht besteed aan voorlezen. De campagne richt zich specifiek op ouders van kinderen van nul tot zes jaar.

Een belangrijk doel van deze samenwerking tussen peuterspeelzalen, kinderdagverblijven, basisscholen en de bibliotheek is dat peuters en hun ouders ervaren dat (voor)lezen leuk is. In Amstelland Bibliotheken wordt elke woensdagmiddag voorgelezen aan kinderen van 3 tot 6 jaar. Voor meer informatie zie onze website: www.amstelland-bibliotheken.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.