Bijgewerkt: 28 november 2022

Burgemeester van Amstelveen start campagne 'Jouw stem heeft toekomst'

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
05-02-2018

Bas Eenhoorn burgemeester van Amstelveen heeft maandagmiddag 5 februari 2018 de aftrap verricht van de campagne 'Jouw stem heeft toekomst' voor de gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 21 maart. Hij deed dit op MBO College Amstelland, met studenten van deze school. Er waren eveneens een aantal raadsleden bij.

Foto Amstelveen
(Foto Gemeente Amstelveen - 2018)

Bas Eenhoorn burgemeester van Amstelveen in gesprek met de studenten van het MBO College AmstellandHet is een opkomst bevorderende campagne om mensen erop te attenderen te stemmen. De burgemeester heeft het beeldmerk van de campagne onthuld. Er is juist voor het MBO College Amstelland gekozen om ook jongeren bij de campagne te betrekken en omdat op deze locatie voor het eerst een stembureau wordt ingericht op 21 maart. De komende weken zal de campagne in verschillende uitingen te zien zijn, zoals de gemeentepagina, de website, driehoeksborden, sociale media en als doek op een vuilniswagen. ‘Jouw stem heeft toekomst’ is de slogan die gebruikt wordt op de uitingen.

Onderdeel van de campagne is ook een sjabloon, waarmee je op de foto kan. Dit sjabloon staat nog de hele week op het MBO College Amstelland. Daarna komt het sjabloon naar het raadhuis. Het is de bedoeling om deze foto’s te delen op social media en de hashtag #kiesjeraad te gebruiken. Onder de inzendingen wordt een bioscooppakket verloot. Voor informatie over de verkiezingen kun je kijken op www.amstelveen.nl/verkiezingenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.