Bijgewerkt: 26 november 2022

Burgemeester van Uithoorn neemt afscheid

Nieuws -> Uithoorn

Bron: Gemeente Uithoorn
19-11-2009


Burgemeester Berry Groen heeft officieel bekendgemaakt, dat zij zich niet beschikbaar stelt voor een nieuwe ambtstermijn als burgemeester van de gemeente Uithoorn. Op 26 november 2009 neemt zij officieel afscheid. Dit zal gebeuren tijdens een buitengewone raadsvergadering die begint om 15:00. ’s Avonds nemen bevolking en maatschappelijke organisaties afscheid tijdens een receptie in de Thamerkerk.

Groen Amstelveen
(Foto Gemeente Uithoorn - 2009)

Berry Groen, burgemeester van Uithoorn


Mevrouw Groen is sinds 16 januari 1998 burgemeester van Uithoorn en haar tweede ambtstermijn loopt af in januari 2010. Na twaalf jaar vindt ze het voor haarzelf en de gemeente tijd voor nieuwe impulsen. Lees haar afscheidsinterview: ‘Ik ben een mensen-mens' (pdf)


Update

De commissaris van de Koningin in de provincie Noord-Holland, Mr. H.C.J.L. Borghouts, heeft in overeenstemming met de fractievoorzitters van de gemeente Uithoorn, besloten mevrouw A.W.M. (Lies) Spruit te benoemen tot waarnemend burgemeester van de gemeente Uithoorn. Mevrouw Spruit is lid van de PvdA en 54 jaar. Zij treedt per 4 januari 2010 in functie.
Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.