Bijgewerkt: 7 september 2024

Buurtcamping Amstelveen 2024

Nieuws -> Ontspanning

Bron: De Buurtcamping
24-07-2024

De zomervakantie van 2024 is in volle gang en ook het park naast de Bloeiwijzer in Amstelveen Kostverloren wordt voor drie dagen omgetoverd tot camping. Sinds 2013 ontmoeten buurtbewoners verspreid over heel Nederland elkaar op De Buurtcamping. Een initiatief waarmee in 2023 landelijk 600.000 ontmoetingen zijn gerealiseerd met ruim 17.000 bezoekers en kampeerders.

Wat is de Buurtcamping? Tijdens De Buurtcamping wordt een park drie dagen lang omgetoverd tot een echte camping. De camping wordt bewoond door alle mensen die de buurt rijk is: zo is de Buurtcamping een ontmoetingsplek voor iedereen.



Net zoals op een normale camping ben je op de Buurtcamping veel buiten en is iedereen gelijk. Samen luisteren naar verhalen of muziek bij het kampvuur en samen eten of bijpraten bij een kop koffie. Door samen de camping op te bouwen of mee te doen aan een van de activiteiten, leren buurtbewoners elkaar tijdens de Buurtcamping beter kennen. Een derde van de kampeerplekken is gereserveerd voor minima. Zo wordt ervoor gezorgd dat iedereen kan genieten van de Buurtcamping.

'We hebben er erg veel zin in. We krijgen zoveel medewerking van zoveel mensen! Het worden mooie dagen met heel veel leuke dingen om te doen' -aldus: Manja, Campingbeheerder Amstelveen.

Een kampeerplek reserveren of gewoon langskomen? Het kan allemaal! Kamperen? Meld je aan via onderstaande link. Liever niet kamperen? Voel je welkom om langs te komen om sfeer te proeven of mee te doen aan de activiteiten. Een kampeerplek reserveren op de Buurtcamping kan via: https://debuurtcamping.nl/campings/buurtcamping-amstelveen-kostverloren/ Adres: Den Bloeyenden Wijngaerdt 4, 1183 JR Amstelveen



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.