Bijgewerkt: 17 mei 2024

Buurtfeest plus 2023 was in het Keizer Karel Park een succes

Nieuws ->

Bron: Simon Lutz
28-08-2023

Op zondag 27 augustus 2023 organiseerden een aantal buurtbewoners een buurtfeest plus in het Keizer Karel Park bij het speeltuin op de hoek Lindelaan / Hortensialaan. Er was een professioneel podium en er waren zeer verschillende optredens. Eerst een paar kleine optredens van kinderen uit de buurt, daarna was er een workshop Bollywood dansen o.l.v. Anusja Shah van Bollybeat Busters en uiteindelijk sloten twee live bands het evenement feestelijk af.

Foto Amstelveen
(Bron Simon Lutz - 2023)

Buurtfeest plus in het Keizer Karel Park bij het speeltuin op de hoek Lindelaan / Hortensialaan op zondag 27 augustus 2023

De mensen uit de buurt waren blij met het initiatief en konden de drankjes, hapjes en het gebodene waarderen. 'Supergezellig dat dit gebeurt, ik heb voor het eerst met mensen gesproken die ik al lang alleen langs mijn huis zie lopen Omdat dit de eerste keer was dat wij dit organiseren, hadden we een limit gesteld wie wij wilden uitnodigen’ -vertelt medeorganisator Simon Lutz. Zo kregen de bewoners van de Duindoornlaan, Vuurdoornlaan, Sleedoornlaan, Boksdoornlaan en Hortensialaan een flyer in hun bus met een invitatie. 'Wij gaan nu evalueren met de groep die dit heeft georganiseerd en dan komen wij met een plan voor volgend jaar.' Dat er weer een buurtfeest + wordt georganiseerd in 2024 lijkt zeker.

'Hoe het eruit gaat zien weten we nu nog niet; dit jaar kregen we subsidie van KickASS, Platform C, Participe Amstelland, Amstelidee en de gemeente Amstelveen, en zonder financiële steun wordt een tweede editie lastig, maar wij hebben een jaar de tijd om het voor elkaar te krijgen.’ Er hebben zich al wat extra mensen gemeld die een volgende keer willen meehelpen en dat is mooi. Dit wordt een feest van bewoners voor bewoners van de wijk Keizer Karel Park' -vindt Simon Lutz.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.