Bijgewerkt: 3 december 2021

Buurtmozaiekproject start in Randwijck

Nieuws -> Cardanus

Bron: Stichting Cardanus
23-03-2010

Gezocht: creatieve doeners en denkers in Randwijck om samen een kunstwerk te maken.

Binnenkort zal in de wijk -Randwijck- het Buurtmozaïekproject van start gaan. Op donderdagavond 25 maart 2010 in het Go centrum, start om 20.15 uur de informatieavond over het project.

Alle wijkbewoners zijn van harte uitnodigen om deze avond te bezoeken. De avond zal een uurtje zal duren. Op initiatief van het wijkplatform Randwijck start voor de derde keer in Amstelveen  het project ‘ Buurtmozaïeken’ . Na twee zeer  succesvolle projecten in het Stadshart en het Keizer Karelpark  kunnen nu ook de bewoners van Randwijck aan de slag om een blijvend mozaïekkunstwerk voor hun wijk te maken.

Lint Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2008)

Het mozaïekproject in het Keizer Karelpark 'Het Lint'


Jeltje van Houten en Nicole van Buuren, plaatselijke kunstenaars, zullen bewoners bij de directe uitvoering van het project in Randwijck begeleiden.  Iedere deelnemer aan het project kan zo letterlijk een steentje bijdragen. Het bestuur van het wijkplatform hoopt met op deze manier een positief impuls te geven en zo de betrokkenheid van bewoners bij de wijk te vergroten. Adres: GO centrum Schokland 14 1181 HV Amstelveen.

Bent u verhinderd? U kunt zich ook telefonisch opgeven bij Irma Vroegop, afd.samenlevingsopbouw, Lindelaan 75, 1185 LC Amstelveen, 06-30564921, ivroegop@cardanus.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS