Bijgewerkt: 2 augustus 2021

CAMA Gemeente Amstelveen houdt debatavond 'Wat is succes?'

Nieuws -> Kerk

Bron: CAMA Gemeente Amstelveen
17-01-2013

De CAMA Gemeente Amstelveen organiseert een debatavond over de vraag 'Wat is succes?' De avond wordt gehouden op maandag 11 februari 2013 om 19.45 uur in de bovenzaal van het restaurant 'TgeregT, Bovenkerkerweg 81 te Amstelveen.

Op de avond gaan wethouder drs. Jan-Willem Groot van Economische Zaken (CDA) en prof. dr. Jan Hoogland, universitair docent bestuurswetenschappen aan de Vrije Universiteit en auteur van het boek “Prediker voor managers” met elkaar in debat over het onderwerp “Wat is succes?”. Ook de aanwezigen in de zaal kunnen aan het debat deelnemen.

cama Amstelveen
(Bron CAMA Amstelveen - 2013)

Flyer van de debatavond 'Wat is succes?' van de CAMA Gemeente Amstelveen


In moderne bedrijven en organisaties is het woord niet meer weg te denken: succes. Maar wanneer kun je van succes spreken? En hoe bereik je succes? Dit zijn de vragen, waarover we op deze avond in debat willen gaan, rond het thema “Wat is succes”.

Aan het begin van de avond reageren Groot en Hoogland ieder in ca. 10 minuten op de vraag “Wat is succes?” Daarna volgt er een repliek en dupliek van beide heren op elkaars betoog. Vervolgens kan door de zaal met beide aanwezigen worden gediscussieerd. Avondvoorzitter is Bert de Pijper, bestuurslid van de CAMA Gemeente Amstelveen en gemeenteraadslid voor de ChristenUnie in Amstelveen.

Deze debatavond is niet alleen voor leiders, bestuurders en managers, maar zeker ook voor alle andere geïnteresseerden in dit onderwerp. Iedereen is van harte welkom. De toegang is gratis. De zaal is open om 19.45 uur en het programma begint om 20.00 uur.

Dit is de eerste van een serie debatavonden die de CAMA Gemeente Amstelveen wil gaan organiseren binnen het programma CAMA Academie. De CAMA Academie wil door middel van dit soort avonden met elkaar nadenken en in gesprek gaan over relevante thema's op het gebied van cultuur, maatschappij en religie. Voor meer informatie: www.cama-amstelveen.nl.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.