Bijgewerkt: 14 augustus 2022

CAMA KIDS 'Te koop een parel'

Nieuws -> Kerk

Bron: CAMA Gemeente Amstelveen
12-10-2013

Zondag 20 oktober 2013 is er weer CAMA KIDS. Een speciale kinderdienst van 10.30 tot ca. 11.30 uur in de aula van het Keizer Karel College, Elegast 5 te Amstelveen. Iedereen is welkom, maar CAMA KIDS is er in de eerste plaats voor de kinderen.

Ook ouders, familieleden en kennissen, kortom iedereen die dit spektakel wil meemaken, is op deze ochtend van harte welkom. Deze CAMA KIDS heeft als titel: “Te koop … een parel”. Deze keer gaat het over, dat Jezus het meeste waard is.

cama Amstelveen
(Bron CAMA Amstelveen - 2013)

CAMA KIDS flyer: 'Te koop een parel'


Degene die die zondag bij CAMA KIDS aanwezig zijn, mogen als enige een kijkje nemen in het leven van Coco Chanella, de rijkste vrouw van Nederland. Maar toch mist ze nog iets. Ze voelt zich als een puzzel met wel 1000 stukjes, waarvan nog één stukje ontbreekt.

Coco gaat op zoek naar dat laatste bijzondere puzzelstukje, dat de puzzel van haar leven compleet zal maken. Het is nog niet zo gemakkelijk om dat laatste puzzelstukje te vinden. Het wordt een spannende zoektocht. Zal Coco dat laatste puzzelstukje van haar leven vinden? Kom naar CAMA Kids en je komt er achter, wat dat laatste puzzelstukje van haar leven is.

CAMA Kids is een initiatief van de CAMA Gemeente Amstelveen. CAMA Kids houdt eens in de ca. drie maanden op zondag om 10.30 uur een kinderbijeenkomst in de aula van het Keizer Karel College en organiseert elk jaar op de avond van 24 december een kinder-kerstfeest. De kinderdienst begint om 10.30 uur, maar vanaf 10.00 uur is iedereen van harte welkom. Meer informatie over CAMA Kids is te vinden op www.cama-amstelveen.nl.


Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.