Bijgewerkt: 27 juni 2022

CAMA KIDS is op zondag 16 maart 2014

Nieuws -> Kerk

Bron: Bert de Pijper
07-03-2014

Zondag 16 maart 2014 is er weer CAMA KIDS. Een speciale kinderdienst van 10.30 tot ca. 11.30 uur in de aula van het Keizer Karel College, Elegast 5 te Amstelveen. Iedereen is welkom, maar CAMA KIDS is er in de eerste plaats voor de kinderen. Ook ouders, familieleden en kennissen, kortom iedereen die dit spektakel wil meemaken, is op deze ochtend van harte welkom. Deze CAMA KIDS heeft als titel: “De snoepjesfabriek”. Het is het verhaal van de verloren zoon, maar dan in een modern jasje. Het gaat er om, dat je altijd bij God terug mag komen en opnieuw met hem mag beginnen.

snoepjes Amstelveen
(Bron CAMA gemeente - 2014)

De flyer van CAMA KIDS op zondag 16 maart 2014


Het toneelstuk begint er mee, dat Papa Sweet, de eigenaar van de snoepjesfabriek Candy Crush ons een kijkje achter de schermen laat nemen in de fabriek, waar de mooiste lekkerste en grootste snoepjes die je ooit hebt gezien, worden gemaakt. Ook de twee dochters van Papa Sweet, Candy en Sugar Sweet werken in de fabriek. Candy, de oudste dochter heeft het naar haar zin in de snoepjesfabriek.

Sugar, de jongere dochter vindt het maar saai werk. Ze gaat liever feesten met haar vriendinnen. Sugar is er helemaal klaar mee. Ze vraagt haar vader een zak geld en gaat weg om voortaan te gaan feesten met haar vriendinnen. Ze heeft toch genoeg geld. En dan wil zij een space furby. Ze belt de uitvinder Kees Kapoet op en vraagt hem om tegen betaling van de zak geld een space furby voor haar uit te vinden. Hoe dit gaat aflopen? Kom naar CAMA Kids, en je gaat het ontdekken.     

CAMA Kids is een initiatief van de CAMA Gemeente Amstelveen. CAMA Kids houdt eens in de ongeveer drie maanden op zondag om 10.30 uur een kinderbijeenkomst in de aula van het Keizer Karel College en organiseert elk jaar op de avond van 24 december een kinder-kerstfeest. De kinderdienst begint om 10.30 uur, maar vanaf 10.00 uur is iedereen van harte welkom. Meer informatie over CAMA Kids is te vinden op www.cama-amstelveen.nl.  Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.