Bijgewerkt: 25 juni 2024

Cama geeft jubileumcollecte aan Voedselbank Amstelveen

Nieuws -> Kerk

Bron: Cama gemeente
12-09-2012

De jarige CAMA Gemeente Amstelveen heeft besloten, om de collecte die tijdens het concert, dat zij ter gelegenheid van haar 30-jarig bestaan op zaterdag 22 september 2012 organiseert te bestemmen voor de Voedselbank Amstelveen.

De CAMA Gemeente Amstelveen is een kerkelijke gemeente die midden in de Amstelveense samenleving staat en er ook wil zijn voor de samenleving. Daarom is besloten om de jubileum-collecte te bestemmen voor de Voedselbank in Amstelveen. De CAMA Gemeente is dankbaar voor de rol die de Voedselbank heeft voor mensen die daadwerkelijk hulp nodig hebben.

Foto Amstelveen
(Bron CAMA - 2012)

Flyer van het Celebrate Orchestra and Choir concert


In september viert de CAMA Gemeente Amstelveen haar 30-jarig bestaan. De CAMA Gemeente Amstelveen is een evangelische gemeente die in Nederland onderdeel is van de Alliantie van Baptisten en CAMA Gemeenten (ABC-Gemeenten) en wereldwijd verbonden is met CAMA (Christian and Missionary Alliance). Dit zendings- en kerkgenootschap is in ca. 80 landen over de hele wereld actief. De CAMA Gemeente Amstelveen werd gestart in 1982 en komt samen in de aula van het Keizer Karel College. Elke zondagochtend om 10:00 uur is er een dienst.

De CAMA Gemeente Amstelveen is dankbaar, dat ze de afgelopen 30 jaar deel heeft mogen uitmaken van de Amstelveense samenleving. De gemeente wil er zijn voor de Amstelveners. Daarom wil de CAMA Gemeente wat terugdoen voor Amstelveen. De gemeente wil dat doen door de Amstelveense samenleving een concert aanbieden van het gospelkoor en orkest Celebrate Orchestra & Choir. Celebrate Orchestra staat bekend als een gospelkoor met een zeer eigen stijl en performance.

De gemeente wil daarom haar dertigjarige bestaan vieren op zaterdagavond 22 september 2012 door middel van een groot concert door Celebrate Orchestra, dat begint om 19.30 uur en zal plaatsvinden in de Handwegkerk (Handweg 117, Amstelveen). Celebrate Orchestra bestaat uit 26 musici en 22 zangers en verzorgt een avondvullend programma. Iedereen is van harte welkom voor dit concert, de deuren gaan om 19:00 uur open en de toegang is gratis. Voor meer informatie: www.cama-amstelveen.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.